Payitaht Abdülhamid ne zaman final yapacak? Payitaht Abdülhamid final tarihi açıklandı mı?

Payitaht Abdülhamid finali yoğun olarak araştırılıyor. Bu hafta 153. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak olan yapım ES Film imzası taşıyor. Bülent İnal'ın başrolünde yer aldığı yapım birçok başarılı oyuncuya ev sahipliği yaptı. Peki, Payitaht Abdülhamid ne zaman final yapacak? Payitaht Abdülhamid final tarihi açıklandı mı?

Payitaht Abdülhamid dizi uzun süredir ekran macerasına kaldığı yerden devam ediyor. ES Film imzalı yapım Sultan 2. Abdülhamid'in saltanı sırasında yaşanan siyasi ve askeri olayları izleyenlere aktarıyor. 5 sezondur yayınlanan yapım sevenlerine veda edecek. Payitaht Abdülhamid ne zaman final yapacak? Payitaht Abdülhamid final tarihi açıklandı mı?

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Payitaht Abdülhamid dizisinin bu sezon final yapıyor. 5 Haziran Cuma akşamı sevenlerine veda edecek.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD KONUSU NEDİR?

Payitaht Abdülhamid; Osmanlı İmparatorluğu'nun tarihin en çok merak edilen, en çok tartışılan ve dünyanın manipülasyon hamleleriyle gözünü Osmanlı topraklarına diktiği dönemde tahta çıkarak, 33 yıl gücü ve zekasıyla İmparatorluğu var gücüyle ayakta tutan Sultan Abdülhamid Han'ın son 13 yıllık Padişahlık Dönemini, ES Film imzasıyla TRT ekranlarına taşıyor.

Proje Tasarımı Osman Bodur'a ait ve senaryosunu yine Osman Bodur ve Uğur Uzunok'un üstlendiği "Payitaht - Abdülhamid", II. Abdülhamid Han'ın bu son 13 yıllık döneminde meydana gelen olaylar çerçevesinde Batılı devletler "yeni yüzyılı" kendileri için dizayn etmeyi arzularken, karşılarına dikilen yürekli adamın hikâyesini seyirciye aktaracak.

Payitaht Abdülhamid 153. bölüm full izle! Payitaht Abdülhamid son bölüm izle tek parça, kesintisiz!