Payitaht Abdülhamid 147. bölüm izle tek parça! Payitaht Abdülhamid son bölüm full izle

Payitaht Abdülhamid 147. bölümü izlemek isteyenler aramalarında konuya yer verdi. Bu akşam yeni bölümü ile yayınlanacak olan yapım cuma akşamı sevenlerinin karşısına çıkıyor. Gerçek olaylardan yararlanılarak senaryolaştırılan dizi Payitaht Abdülhamid 147. bölümde bu hafta Ahmet Paşa mason azası Mihael'i öldürür. İstanbul'daki sefarethanelerin önüne askeri kontrol noktaları kurulur. İşte Payitaht Abdülhamid 147. bölümü!

Payitaht Abdülhamid 147. bölümü ile ekrana geliyor. Her cuma akşamı yayınlanan dizi izleyenlerinden tam not alıyor. Payitaht Abdülhamid 147. bölümde bu hafta Yemen isyanında Cassel'in parmağı olduğunu öğrenen Abdülhamid, siyasi bir hamle yapıyor. TRT 1'in severek takip edilen dizisi Payitaht Abdülhamid 147. bölüm izleme linki...

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 147. BÖLÜM FULL İZLE

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 147. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yemen isyanında Cassel'in parmağı olduğunu öğrenen Abdülhamid, siyasi bir hamle yapar. Ahmet Paşa mason azası Mihael'i öldürür. İstanbul'daki sefarethanelerin önüne askeri kontrol noktaları kurulur.

Saliha ve Naime arasındaki ipler iyice gerilir. Naime'nin zaafını bilen Aliye ortaya attığı fitneyle haremi karıştırmayı başarır. Abdülhamid ailesi için zor bir karar kalır.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD GEÇEN HAFTA NELER YAŞANDI?

Ordudan gelen tehdide boyun eğmeyen Abdülhamid, Mahmut Paşa'yı serbest bırakmaz. Osmanlı'ya zarar vermeyi hedefleyen Cassel, büyük bir oyun oynar. Mahmut Paşa ise infaz mangasının önüne çıkartılır.

Naime, saraydan ayrılmadan önce, babasına kendini affettirmeye çalışır. Aliye'nin acısını kendi lehlerine kullanmak isteyen düşmanlar ona bir silah gönderir. Ruhsal çöküntü yaşayan Aliye'nin elindeki silah herkes için tehlike oluşturur.