Payitaht Abdülhamid 110. son bölüm izleme linki! Payitaht Abdülhamid 111. yeni bölüm fragmanı yayında!

Payitaht Abdülhamid 111. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Payitaht Abdülhamid 28 Şubat Cuma akşamı yayınlanan bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Dizinin son bölümünde Osmanlı Rusya ile savaşın eşiğine gelir. Aynı anda Maktel son hamlesini de yapar. Haberimiz içerisinden Payitaht Abdülhamid yeni bölüm fragmanı ile ilgili detaylara ulaşabilirsiniz.

TRT 1'in başarılı dizisi Payitaht Abdülhamid cuma akşamları severek izleniyor. Konusu ve oyuncularıyla büyük beğeni toplayan Payitaht Abdülhamid 28 Şubat Cuma günü yayınlanan 110. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. 110. bölümde Abdülhamid Oğuz boylarını toplamış, demiryolunun güzergahını belirlemiştir. Gustav, serbest kalmak için pazarlık önerir. Abdülhamid'in kararı katidir. Cezasını Ahmet Paşa verecektir. Payitaht Abdülhamid 111. yeni bölüm fragmanı haberimizde...

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 111. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Payitaht Abdülhamid yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki linke tıklayarak fragmanı izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 110. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 110. BÖLÜM ÖZETİ

Abdülhamid Oğuz boylarını toplamış, demiryolunun güzergahını belirlemiştir. Gustav da tutuklanmıştır. Gustav, serbest kalmak için pazarlık önerir. Abdülhamid’in kararı katidir. Cezasını Ahmet Paşa verecektir. Ancak Gustav bir tertip kurmuştur.

Maktel tertibi gerçekleştirir. Osmanlı Rusya ile savaşın eşiğine gelir. Aynı anda Maktel son hamlesini de yapar. Sarayı havaya uçuracaktır. Halil Halid, Abdülhamid’in vereceği yeni görevi almadan önce, Payitaht sokaklarını huzura kavuşturmak zorundadır. Yanık ise Halil Halid ve adamlarına kinlidir. Kaybettiği parayı alabilmek için acımasızca saldırır. Halil Halid’in tüm adamlarını yakalayıp havasız bir odaya kapatır.

Abdülkadir kendini aklamaya çalışırken, annesiyle arası iyice gerilir. Bidar, hem Abdülhamid’in kendisini affetmeyişi hem de oğluyla arasının bozulmasından dolayı acı çekerken, saraya gelecek misafirin gerçekte kim olduğunu öğrenir.

Gülcemal, Blavatsky’yi dinlemez ve Mehmet ‘in yanına gitmeye karar verir ancak bedeli ağır olacaktır. Abdülhamid, Bidar’ı umutlandıracak bir hareket yapar...