Parker filmi oyuncu kadrosunda kimler var? Parker konusu nedir?

Parker filmi bu akşam Star Tv'de ekrana gelecek. Yönetmen koltuğunda Taylor Hackford bulunduğu film izleyenler tarafından heyecanla bekleniyor. Jason Statham ve Jennifer Lopez'in başrollerinde yer aldığı film 2013 yılında vizyona girmiştir. Parker konusu nedir? Parker filmi oyuncu kadrosunda kimler var?

Parker filminin konusu ve oyuncu kadrosu yoğun olarak araştırılıyor. 2013 yılından sinemaseverlerin karşısına çıkan yapım bu akşam Star Tv'de ekrana gelecek. Aksiyon ve suç türünde yayınlanan Parker filminin başrolünde Statham ve Jennifer Lopez bulunuyor. Yönetmen koltuğunda Taylor Hackford'ın bulunduğu filmin senaristliğini ise John J. McLaughlin yapmıştır. Parker konusu nedir? Parker filmi oyuncu kadrosunda kimler var?

PARKER KONUSU NEDİR?

Parker, bildiklerinizden farklı bir hırsız. Onun ahlaki değerleri var, fakirden zaten çalmıyor ve mecbur kalmadıkça kimsenin canını yakmıyor. Fakat adam öldürmeyi sevmeyen, işini mümkün mertebe kansız yollardan çözmeyi seven Parker'a beraber soygun yaptıkları ekip arkadaşları büyük bir kazık atınca işin rengi değişiyor!

Ne kadar merhametli olsa da, şimdi sıra kendi yöntemleriyle intikam almakta. Üstelik bol suç ve aksiyon dolu macerada yalnız da değil. Paraya ihtiyacı olan güzel emlakçı Leslie, bir mücevher soygunu planıyla karşısına çıkıyor ve Parker'ı bu planı uygulamaya ikna ediyor!

PARKER FİLMİ OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Jason Statham – Parker

Jennifer Lopez – Leslie Rodgers

Michael Chiklis – Melander

Wendell Pierce – Carlson

Clifton Collins Jr. – Ross

Bobby Cannavale – Jake Fernandez

Patti LuPone – Ascension

Carlos Carrasco – Norte

Micah Hauptman – August Hardwicke

Emma Booth – Claire

Nick Nolte – Hurley

Daniel Bernhardt – Kroll

Dax Riggs – Kendisi