Paristen Sevgilerle filmi konusu nedir, oyuncuları arasında kimler var?

Başrollerini ünlü oyuncu John Travolta ve Jonathan Rhys-Meyers'in üstlendiği Paristen Sevgilerle filmi 31 Temmuz Cuma günü Fox Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. 2010 yılında vizyona giren filmin yönetmen koltuğunda Pierre Morel oturuyor. Aksiyon sahneleriyle izleyenleri ekran başına kilitleyen Paristen Sevgilerle filmi konusu nedir, oyuncuları arasında kimler yer alıyor?

Aksiyon filmi sevenler ekran başına! Bayramda film seyretmek isteyenler için Paristen Sevgilerle filmi 31 Temmuz Cuma akşamı saat 23.30’de Fox Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Pierre Morel yönetmenliğindeki filmin oyuncu kadrosunda John Travolta, Jonathan Rhys-Meyers, Kasia Smutniak, Richard Durden gibi isimler yer alıyor. Filmde, James adında, Amerikan konsolosluğunda çalışan bir gencin hikayesi aktarılıyor.

PARİSTEN SEVGİLERLE KONUSU NE?

James Reece (Jonathan Rhys Meyers), Amerikan'ın Fransa büyükelçiliğinde CIA adına alt düzey bir görevde çalışmaktadır. James’in, Paris’te Fransız sevgilisi ile birlikte yaşadığı oldukça iyi bir hayatı vardır. Ancak James’in en büyük istediği bulunduğu görevden daha yüksek dereceli bir ajan olmak ve sahada aksiyonu yaşamaktır. İstediği gibi üst düzey bir göreve atanır. Görevli olarak gittiği ilk işinde, aslında ne kadar şanslı olduğuna inanamaz. Bu görevinde kendisine yeni ortağı özel ajan Charlie Wax (John Travolta) eşlik etmektedir.

Silah meraklısı, şakacı ve herhangi bir şeye bağlı olmayan Wax ile ortağı James, bir terör saldırısını durdurmak için Paris’e gönderilirler. Paris’in yer altı dünyasını gören ve aslında aksiyon dolu hayatın kendisine uygun olmadığını anlayan James, masa başı işine dönmek için can atar. Bir görevlerinde peşinde oldukları suç örgütü, James 'i hedefine alır. Artık James için, sonraki 48 saat içinde hayatta kalabilmesinin tek umudu ortağı Wax olacaktır.

PARİSTEN SEVGİLERLE OYUNCULARI

John Travolta Rolü : Charlie Wax

Jonathan Rhys-Meyers Rolü : James Reece / Richard Stevens

Kasia Smutniak Rolü : Carolina

Richard Durden Rolü : Ambassador Bennington

Amber Rose Revah Rolü : Nichole

Chems Dahmani Rolü : Rashid

Mostefa Stiti Rolü : Dir Yasin

Frédéric Chau