Oyna Kazan joker kodu nasıl kazanılır? Oyna Kazan nasıl oynanır?

Son haftalara oldukça popüler olan ve binlerce kişi tarafından oynanan, canlı bilgi yarışması Oyna Kazan’ın ne olduğu merak ediliyor. Onedio tarafından hazırlanan yarışmaya katılmak ise oldukça kolay! Siz de Oyna Kazan mobile uygulaması ile yarışmaya katılabilir ve para ödülü kazanabilirsiniz. Sorulan sorulara cevap verdikçe ödül kazanılan yarışma Oyna Kazan’da ödül alabilmek için son 1000 kişinin içerisine girmeniz gerekiyor. Ayrıca size sunulan jokerler yarışmada ilerlemenizi kolaylaştırırken, bu jokerler satın alınabildiği gibi kazanılabiliyor da. Oyna Kazan nedir? Oyna Kazan joker kodu nasıl kazanılır? Detaylar haberimizde…

Oyna Kazan joker kodu hilesi merak ediliyor. Son günlere gündemden düşmeyen Oyna Kazan yarışmasının ne olduğu merak ediliyor. Onedio tarafından hazırlanan Oyna Kazan temelde bir yarışma programı özelliği taşıyor. Her hafta belirli gün ve saatlerde gerçekleşen yarışmaya telefonunuz üzerinden indireceğiniz uygulama ile katılabilirken, aynı zaman da ödül kazanabilirsiniz. Size sunula joker hakları soruları geçmenizde yardımcı olurken, eğer isterseniz joker satın alabilirsiniz. Oyna Kazan nedir? Oyna Kazan joker kodu nasıl kazanılır?

OYNA KAZAN NEDİR?

Kuruş değil binlerce lira kazan sloganıyla App Store ve Google Play'de indirime sunulan Oyna Kazan Canlı Bilgi Yarışması Hadi'ye rakip olarak çıktı. Ancak Hadi gibi kuruş değil binlerce lira kazandırma sözü verdi.

Onedio'nun canlı mobil bilgi yarışması Oyna Kazan yayın hayatına başladı. Kuruş kuruş değil, binlerce lira kazanın sloganıyla Hadi'ye rakip olan Onedio canlı mobil bilgi yarışması resmen App Store ve Google Play'de satışa sunuldu.

OYNA KAZAN UYGULAMASINDAN NASIL PARA KAZANILIR?

Oyna Kazan'da soru sayısı olmadan yarışılabilecek. Elendikten sonra 1000 kişiden itibaren herkesin para kazanacağı uygulamada paralar sürekli artıyor. Son 1000'e girdiğiniz az kazanmaya başlayacağınız uygulama 250 ve 500 kalırsanız geliriniz daha çok artıyor.

Tüm elemeler gerçekleştikten sonra Kazandıran Sorular'a geçilerek para kazandırmaya başlıyor. Birinci olan şu an için 1000 TL ödül alıyor. İlk 10 ve İlk 50'ye giren herkese para ödülü var. 1000 TL ve 100.000 TL arasında ödüllü soruların da sorulacağı Oyna Kazan uygulaması şu anda popüler olma yolunda ilerliyor.

Yılın Girişimi, Yılın Mobil Uygulaması ve Yılın Girişimcisi olan Hadi'den sonra Onedio böyle bir iş yapması ne kadar doğru bilinmez, daha iyi ve kaliteli bir şey ortaya çıkartacakları düşünülüyor.

Oyun oynayarak para kazandıran uygulama 2019 yılında daha ada artacak gibi görülüyor.

Oyna Kazan Hadi ve Eleq'te olduğu gibi gerçek para dağıtıyor.

OYNA KAZAN NASIL OYNANIR?

Oyna kazanın oynanış mantığı Hadi ve Eleq’e çok yakın. Öncelikle yarışma her gün saat 20:00’de başlıyor. Eleq’in de aynı saatte başladığını işin içine katarsak yarışmacıları Oyna Kazan ve Eleq arasında bir seçim yapmak zorunda bırakmak pek mantıklı bir adım olmamış gibi duruyor. Ama yarışma daha beta sürecinde olduğu için belki bunun istatistiklerine kötü etki ettiğini değerlendirip yarışmanın saatini değiştirebilirler. Bunun yanında yarışmayı neşeli ve muzip tavrıyla İbrahim Selim sunuyor.

Yarışma başladıktan sonra elenenler sonucunda 1000 kişi kalana kadar soruları cevaplamaya devam ediyorsunuz. Ödüller son kalan 1000 kişiyi kapsıyor. Her yarışmada otomatik 3 adet joker kullanma hakkınız bulunuyor. Bunları kullandığınız halde hala sorulara yanlış cevap verirseniz eleniyorsunuz. Her soruya cevap vermek için yalnızca 10 saniyeniz var. Yarışma son 1 kişi kalana kadar ya da herkes elenene kadar devam ediyor.

OYNA KAZAN JOKERLERİ

Oyna Kazan joker açısından diğer yarışmalardan biraz daha cömert duruyor. Oyna Kazan canlı bilgi yarışması kullanım inisiyatifinize 3 farklı joker sunuyor. Bunlar Ekstra Can, Çift Cevap ve Eleme şeklinde. Ekstra Can jokeri, yanlış cevap verirseniz, ya da soruyu belirtilen süre zarfında cevaplayamazsanız yarışmaya devam etmenizi sağlıyor. Eleme jokeri, yine cevabını bilemediğiniz bir soruda yanlış cevaplardan birini elemenize yarıyor. Çift cevap jokeri ise şayet iki şık arasında kalırsa iki şıkkı da işaretlemenize olanak tanıyor.

Arkadaşlarınızı oyuna davet ederek joker kazanabilirsiniz. Yapılması gereken arkadaşınızın uygulamaya giriş yaparken referans kodu kısmına sizin kullanıcı isminizi yazmak. Ayrıca farklı kanallardan kazandığınız joker kodunuzu uygulama Ana sayfasında ‘OK Hakkında’ kısmına tıklayarak ‘Joker Kodu Gir’ alanına girerek kazanabilirsiniz.

Ayrıca oyunun jokerleri ücretli olarak da temin edilebilmekte. Ana sayfadaki koskoca Joker Satın Al butonuna bastığınızda karşınıza birbirinden farklı 7 satın alma seçeneği çıkıyor. Aşağıdaki görselde görebileceğiniz gibi en uygunu %50 indirimle 6,99 ? olan paketi alıp her bir jokerden 2’şer tane edinmiş oluyorsunuz.

OYNA KAZAN ÖDÜLLERİ

Oyna Kazan canlı bilgi yarışmasının ödül mantığı yazının başında dediğimiz gibi Hadi ve Eleq’ten farklı olarak daha inovatif bir yaklaşım sunuyor. Yarışmanın şu anki ödülleri beta süreci dolayısıyla normalde olması planlanan farklı. İçerisinde bulunduğumuz şu süreç içerisinde yarışmaya katılmak isterseniz ödül kazanabilmek için en az son 10’a kalmak zorundasınız.

Son 10’a kalan bütün yarışmacılar 25’er ? ödül kazanıyor. Son 10’a kalanlar arasında son 5’e kalanlar ise 100’er ? ödül daha kazanıyor. En son ise yarışmadan elenmeden son soruyu doğru cevaplayabilen son kişi ise ödülüne 250 ? daha katarak toplamda 375 ? kazanmış oluyor.

Yarışmanın beta süreci sonrasında ise ödül dağıtım stratejisi sona kalan 1000 kişiden itibaren başlayacak. Sona kalan 1000, 500, 100, 20, 5 ve 1 olmak üzere ödüller katlanarak artıyor. Kazandığınız ödüllerinizi 50 ? sınırına ulaştığında istediğiniz IBAN nolu banka hesabına çekebilirsiniz. Ayrıca Param ile gidilen anlaşma sonucu beta süreci sonrasında Param hesabına da paranızı çekebileceksiniz.

OYNA KAZAN GİRİŞ BİLETİ

Şimdi gelelim asıl sıkıntılı olan oyna kazan giriş bileti mevzusuna. Aslında çok sıkıntılı bir durum yok yalnız beta sürecinin getirdiği ufak bir eksiklik sadece bu. Öncelikle oyuna katılabilmek için uygulamayı Apple App Store ya da Google Play Store‘dan indirip akıllı telefonunuza yüklemeniz gerekiyor. Ardından sizden ülke seçimi, cep telefonu numarası ve oyna kazan giriş bileti diye bir şey isteniyor. Peki, bu oyna kazan giriş bileti nedir? Bunu nereden almam gerekiyor? Bu detayları bilmeyenlerin biraz araştırma yapması isteniyor.

Bunun sebebi geliştirici Onedio’nun şu anki süreçte oyuncu sayısını minimumda tutmak istemesinden kaynaklanıyor. Oyna kazan giriş bileti aslında bir davet kodu ve bunu @oynakazanapp Instagram adresine mesaj göndererek kazanabiliyorsunuz. Bu mesaj sonucunda ise herkese verdikleri davet kodu oynadıkçakazan ve onedio oluyor. Yani dolayısıyla artık bildiğinize göre daha uğraşmanıza gerek yok.