Otel Artemis oyuncuları kimler, konusu nedir? Otel Artemis Tv'de ilk kez izleyici karşısında!

Başrollerinde Başrollerinde Jodie Foster, Sterling K. Brown, Sofia Boutella, Jeff Goldblum, Charlie Day, Brian Tyree Henry, Jenny Slate, Dave Bautista ve Zachary Quinto'nun yer aldığı Otel Artemis filmi televizyonda ilk kez izleyici karşısına çıkıyor. Atv ekranlarında yayınlanan Otel Artemis filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Televizyonda ilk kez yayınlanan Otel Artemis filmi oyuncuları ve konusu ile ekran başındakilerin dikkatini çekmeyi başardı. Yönetmen koltuğunda Drew Pearce'nin oturduğu filmin oyuncuları arasında Jodie Foster, Sterling K. Brown, Dave Bautista gibi bilindik isimler yer alıyor. Filmde 2028 yılında Los Angeles'ta suların kesilmesiyle başlayan olaylar silsilesi analtılıyor.

OTEL ARTEMİS KONUSU

2028 yılında Los Angeles'ta halkın suya erişimine bir kısıtlama getirilir. Sıradan halkın suya erişimi zorlaşır ve fiyatlar da karşılayamayacakları kadar artar. Çıkan isyan yüzünden Los Angeles'ta suç oranı çok yükselmiştir. Hemşire (Jodie Foster) olarak bilinen bir kadın, yüksek profilli suçlular için ağır güvenlik önlemlerine sahip ve yalnızca üyelere hizmet veren bir hastane işletmektedir. İsyandan yararlanıp banka soyan bir soyguncu(Sterling K. Brown) yaralı takım arkadaşlarını 18 milyon dolarlık mücevherlerle birlikte getirir ancak hem mafya babası olarak bilinen Wolf King (Jeff Goldblum) hem de polis peşlerindedir. Hastane kuşatma altındayken Hemşire, özel koruması (Dave Bautista) ve hastanede bulunan diğer suçlular kurtulmanın bir yolunu bulmak zorundadır.

OTEL ARTEMİS OYUNCULARI

Jodie Foster

Sterling K. Brown

Dave Bautista

Sofia Boutella

Brian Tyree Henry

Charlie Day

Jenny Slate

Zachary Quinto