Örümcek Adam Evden Uzakta konusu nedir? Örümcek Adam Evden Uzakta oyuncuları kimler?

Marvel Sinematik Evreni'nin en sevilen karakterlerinden Örümcek Adam Evden Uzakta filmi ile izleyici karşısına çıkıyor. Başrollerini Tom Holland, Jake Gyllenhaal ve Zendaya'nın paylaştığı Spider Man Far From Home filminde Örümcek Adam'ın Mysterio karakteri ile olan mücadelesi anlatılıyor. Peki, Örümcek Adam Evden Uzakta konusu nedir, oyuncuları kimler?

4 Ağustos Perşembe günü Atv'de yayınlanan Örümcek Adam Evden Uzakta başrol oyuncuları ve heyecan verici konusu ile ekran karşısındaki izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Tom Holland, Jake Gyllenhaal, Samuel L. Jackson, Zendaya, Cobie Smulders, Jon Favreau gibi isimlerin yer aldığı Örümcek Adam Evden Uzakta filmi Peter Parker'ın bir okul gezisindeyken Elementler ile yüzleşmek üzere Nick Fury ve Mysterio tarafından işe alınmasını konu edinmektedir.

ÖRÜMCEK ADAM EVDEN UZAKTA KONUSU

Dost canlısı Süper Kahramanımız, en iyi arkadaşları Ned, MJ ve çetenin geri kalanına bir Avrupa tatilinde katılmaya karar verir. Ancak, Peter'ın süper kahramanları birkaç haftalığına geride bırakma planı, Nick Fury'nin yaratık saldırılarının gizemini çözmeye isteksizce yardım etmeyi kabul etmesiyle rafa kaldırılır. Örümcek Adam ve Mysterio, kıtada ortaya çıkan kargaşayla savaşmak için güçlerini birleştirir ama her şey göründüğü gibi değil.

ÖRÜMCEK ADAM EVDEN UZAKTA OYUNCULARI

Tom Holland

Samuel L. Jackson

Zendaya

Cobie Smulders

Jon Favreau

Marisa Tomei

Jake Gyllenhaal

J. B. Smoove

Jacob Batalon

Martin Starr