Organize İşler filmi nerede çekildi? Organize İşler konusu oyuncu kadrosu!

Yılmaz Erdoğan'ın hem yönetim hem de başrollerinde yer aldığı Organize İşler filmi Star Tv ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. 2005 yılında çıkan ve geniş oyuncu kadrosuyla büyük beğeni toplayan film yıllar geçmesine rağmen hala sevilen yapımlar arasında yer alıyor. Peki, Organize İşler filmi nerede çekildi, konusu nedir?

Star Tv ekranlarında yayınlanan Organize İşler filmi konusu ve oyuncuları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yılmaz Erdoğan, Tolga Çevik, Demet Akbağ, Cem Yılmaz, Altak Erkekli ve Erdal Tosun gibi isimlerin yer aldığı Organize İşler filmi 2005 yılında çıkmış ve günümüze kadar adından söz ettirmeyi başarmış yapımlar arasında yer almaktadır.

ORGANİZE İŞLER NEREDE ÇEKİLDİ?

Organize İşler filminin çekimleri çeşitli yerlerde gerçekleştirilmiştir. Asım Noyan karakteri için oluşturulan ev 1500 m² büyüklüğünde bir otopark iken Yaşar Kartoğlu önderliğindeki ekip tarafından 250 m²lik bir eve dönüştürülmüştür. Bu işlem için 18 ton çelik kullanılmış ve filmden sonra sökülerek eski hâline getirilmiştir. Müslüm Duralmaz (Cem Yılmaz) karakterine ait mekânlar Saklıköy Country Club'ta çekildi. Tabut sahnesinde ise İzmir Ege Mahallesi kullanılmıştır.

ORGANİZE İŞLER FİLMİ KONUSU

Suçlarla dolu, karmaşık bir şehir olan İstanbul... Masumlar ve suçlular dirsek temasında, birbirlerine uyumlu bir tavırla hayatlarını idame ettirmektedirler. Süpermen kostümü giyip hayatını kazanmaya çalışan sıradan bir adam kendisini bir anda suç dünyasının göbeğinde bulacaktır. Suç dünyasının tam ortasında bir masuma aşık olacak, kendisi dahil herkesin kafasını karıştıracak ve bir şekilde hayatta kalmaya çabalayacaktır. İstanbul'da masumlar, suçlular ve 'daha' suçlular vardır.

ORGANİZE İŞLER OYUNCULARI

Yılmaz Erdoğan

Tolga Çevik

Demet Akbağ

Altan Erkekli

Özgü Namal

Cem Yılmaz

Erdal Tosun

Tuncer Salman

Öner Erkan

Ersin Korkut

Ebru Akel

Cezmi Baskın

Salih Kalyon

Başak Köklükaya