Oğuzhan Özel kimdir, kaç yaşında? O Ses Türkiye yarışmacısı Oğuzhan Özel nereli, Instagram hesabı nedir?

Oğuzhan Özel, O Ses Türkiye yarışmasına damga vuran isimler arasında. Yeni sezonun dikkat çeken isimleri arasında yer alan Oğuzhan Özel , O Ses Türkiye 2021 ilk turunda şarkı performansıyla 4 jüri üyesini döndürmeyi başardı. Peki O Ses Türkiye yarışmacısı Oğuzhan Özel kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı nedir? İşte O Ses Türkiye yarışmacısı hakkındaki bilgiler...

Oğuzhan Özel , TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yeni sezonunda dikkat çeken yarışmacılardan biri oldu. Performansı ile dört jüriyi döndürmeyi başaran Oğuzhan Özel 'nın hikayesi merak konusu oldu. Söz konusu internet aramalarında "O Ses Türkiye yarışmacısı Oğuzhan Özel kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı nedir?" sorularına yanıt arayanlar için detayları bu haberimizde derledik.

Ekranların en çok izlenen yarışmalarından olan O Ses Türkiye, onuncu sezonu üçüncü bölümü 16 Ekim'de yayınlandı. Oğuzhan Özel , O Ses Türkiye 2021 ilk turunda kör elemelerde şarkı performansıyla 4 jüri üyesini döndürmeyi başardı.

O SES TÜRKİYE OĞUZHAN ÖZEL KİMDİR?

O Ses Türkiye 2021 yarışmasına katılan Oğuzhan Özel, 25 yaşında. Yarışmaya Kocaeli Gebze'den katılıyor. Özel sektörde çalıştığını, boş kalan zamanlarında ise müzisyenlik yaptığını söyledi. Müzikle beş yaşında iken tanışmış. Babasıyla bir oyuncak dükkanına gittiğini ve babasının bir elinde uzaktan kumandalı araba, diğer elinde ise org olduğunu varmış. Hangisi istiyorsun sorusuna org diye karşılık vermiş.

Hababam Rock isimli yabancı bir filmden etkilen Oğuzhan Özel, rock kültürünü beğendini belirtti. Ve bu sayede elektrogitara başlamış. Bir iki tane kendi şarkısını olduğu fakat hiçbir yerde paylaşmadığını söyledi. Küçükken parmakları ufak diye gitar çalamayacağını, o yüzden piyano çalması gerektiğini söylemişler. Fakat hayallerini bırakmayan Oğuzhan Özel, elektrogitar çalmayı öğrendiğini söyledi.

KİMİN TAKIMINA KATILDI?

Oğuzhan Özel, bu akşam O Ses Türkiye'de "HUMAN" adlı şarkıyı seslendirdi. Performansıyla dört jüriyi de döndürmeyi başardı. Başarılı yarışmacı, O Ses Türkiye'de Murat Boz'un takımıyla devam etme kararı aldı.