Ocean's 8 filmi konusu ne, oyuncuları kimler? Ocean's 8 filmi TV'de ilk kez yayınlanacak!

Ocean's 8 filmi bu akşam Tv'de ilk kez ekrana gelecek. 2018 yılı ABD yapımı olan film Atv'de izleyiciler ile buluşacak. Gary Ross tarafından yönetilen olan komedi ve suç filmi olan Ocean's 8'de her istediğini alan ekibin kusursuz bir soygun için bir araya gelmesi sonrası anlatılıyor. Peki, Ocean's 8 filmi konusu ne, oyuncuları kimler?

Ocean's 8 filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Ocean's 8 filmi bu akşam ilk kez ATV'de yayınlanacak. Aksiyon ve heyecanın eksik olmadığı yapım 2018 yılında vizyona girdi. Ocean's Eight, Gary Ross tarafından yönetilen olan komedi ve suç filmidir. Peki, Ocean's 8 filmi konusu ne, oyuncuları kimler? İşte merak edilenler...

OCEAN'S 8 FİLMİ KONUSU NE?

Danny Ocean'ın uzun süredir ortalarda olmayan kız kardeşi Debbie Ocean şartlı tahliyeyle serbest kalınca çok büyük bir soygun gerçekleştirmeyi planlamıştır.

Metropolitan Müzesi'nin her yıl düzenlediği ve son derece seçkin isimlerin katıldığı 'Met Gala'da, Daphne Kluger'in boynunda taşıyacağı milyonlarca dolar değerindeki mücevheri çalmak istemektedir. Bu amaçla yeteneklerine güvendiği arkadaşlarını bir araya getirerek imkânsızı gerçekleştirmeye çalışacaktır.

OCEAN'S 8 OYUNCULARI KİM?

Oyuncular: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway