Beklenen an: O Ses Türkiye yılbaşı 2023 jürileri belli oldu! O Ses Türkiye yılbaşı 2023 yarışmacıları kimler?

Ekranların sevilen yarışma programı O Ses Türkiye her yılbaşı gecesi olduğu gibi bu sene de izleyicisiyle buluşacak. 2023 O Ses Türkiye yılbaşı jürileri ve yarışmacıları da izleyiciler tarafından şimdiden merak edilmeye başlandı. 31 Aralık Cumartesi günü gecesi sona erecek 2022 yılı büyük bir coşkuyla kutlanacak. Peki, O Ses Türkiye yılbaşı nerede yayınlanacak? O Ses Türkiye yılbaşı 2023 jürileri kimler?

31 Aralık Cumartesi gecesi yayınlanacak O Ses Türkiye yılbaşı için geri sayım başladı. 2022'nin sona ereceği ve 2023 yılının başlayacağı cumartesi gecesi birbirinden farklı programlar izleyiciyle buluşacak. Bunlardan bir tanesi de yılbaşı akşamlarının vazgeçilmez programı O Ses Türkiye olacak. Peki, O Ses Türkiye yılbaşı 2023 jürileri kimler? Hangi kanalda yayınlanacak?

O SES TÜRKİYE YILBAŞI 2023 JÜRİLERİ KİMLER?

Acun Ilıcalı her yılbaşı gecesi O Ses Türkiye yayınlamayı ihmal etmiyor. 2022'in son günü olan 31 Aralık Cumartesi gecesi de yayınlanacak program izleyicilere keyifli anlar yaşatacak. O Ses Türkiye 2023 yılbaşı jürileri ise; Ebru Gündeş, Murat Boz, Yıldız Tilbe ve Seda Sayan olacak. Gecede ayrıca Eser ve Berfu Yenenler, Çift Terapisi adlı gösterilerini sahneleyecek.

2023 O SES TÜRKİYE YILBAŞI YARIŞMACILARI

Bu yıl O Ses Türkiye yılbaşı programında yine birbirinden ünlü ve yıldız isimler yer alacak. Yılbaşı konuları arasında; Talat Bulut, Kerem Alışık, Ebru Şahin, Onur Buldu, Alina Boz, Melis Sezen, Cemre Baysel, Selçuk Yöntem, Selin Şekerci, Aytaç Şaşmaz, Danla Bilic, Cemal Can Canseven, Neslihan Atagül, Kadir Doğulu, Nilsu Berfin Aktaş, Büşra Pekin ve Aslıhan Malbora gibi ünlü isimler ön plana çıkıyor.

Acun Ilıcalı'nın Instagram hesabından paylaştığı görüntülerde ünlü oyuncu Aytaç Şaşmaz, Melis Sezen, Ayça Ayşin Turan, Selçuk Yöntem, Selin Şekerci, Büşra Pekin ve Talat Bulut'un sahne aldığı görüldü.

O SES TÜRKİYE YILBAŞI 2023 NEREDE, SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

O Ses Türkiye yılbaşı özel programının 31 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00'de TV8 ekranlarında yayınlanacak.