O Ses Türkiye birincilik ödülü açıklandı mı? O Ses Türkiye şampiyonluk ödülü ne?

Tv8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye finali için geri sayım başladı. Birbirinden yetenekli ve sesi güzel yarışmacının mücadele ettiği yarışmada sona gelindi. Oğuzhan Koç, Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk ve Murat Boz'un jüriliğini yaptığı yarışmanın finali 21 Ocak Cuma akşamı gerçekleştirilecek. Peki, O Ses Türkiye birincilik ödülü ne?

O Ses Türkiye şampiyonluk ödülü yarışmanın final günü merak edilmeye başladı. Bir sezon boyunca birbirinden güzel şarkılar söyleyen ve sesiyle kendisine hayran bırakan yarışmacılar 21 Ocak Cuma günü son kez performanslarını sergileyecek. Peki, O Ses Türkiye birincisi ne kazanıyor? O Ses Türkiye birincilik ödülü ne?

O SES TÜRKİYE 2021 FİNALİSTLERİ

O Ses Türkiye 2021 finalistleri belli oldu. İşte 21 Ocak Cuma günü yarışacak adaylar...

Murat Boz'un takımı: Hakkı İlek, Anastasıa Budakya

Oğuzhan Koç'un takımı: Yunus Emre Çelik, Hasan Koçak

Beyazıt Öztürk'ün takımı: Devrim Seyrek, Mert Yenihayat, Şevval Ekiz

Ebru Gündeş'in takımı: Mustafa Açıkgöz, Wafa, Yaşam Hancılar

O SES TÜRKİYE FİNALİ NE ZAMAN?

O Ses Türkiye finali 21 Ocak Cuma günü saat 20:00'de TV8 ekranlarında olacak. Finalistler, son kez sahneye çıkacak. Yarışma canlı olarak yayınlanacak.

O SES TÜRKİYE BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ NE?

O Ses Türkiye şampiyonluk ödülü henüz resmi olarak açıklanmadı. O Ses Türkiye'de birincilik ödülü son sezonlarda yeni bir otomobil olmuştu. İlk yıllarda şampiyon olan yarışmacılara albüm yapabilme imkanı verilmekteydi. Bu sezon şampiyonluk ödülü henüz açıklanmadı.