O kareyi görebilmek için binlerce mesaj attılar! Gönül Dağı izleyicilerine istediklerini verdi!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, bu akşam yeni bölümü ile yayınlanacak. Gülsim Ali ve Berk Atan'ın başrollerini oynadığı dizi, hikâyesi ve samimiyeti ile çok beğeniliyor. Dizi geniş de bir izleyici kitlesine sahip. Her bölümü kaçırmadan izleyen hayranlar, dizide bir kare görmek için binlerce mesaj attı. Gönül Dağı dizi de izleyicilerini kırmadı.

Anadolu'nun sıcak hayatını, samimi ve yardımsever insanları evimize taşıyan Gönül Dağı dizisi yayınlandığı ilk günden itibaren ilgiyle takip ediliyor. Gönül Dağı, kavga ya da silahlar olmadan dizi çekilebileceğini göstermiş oldu. Her hafta reytinglerde birinci olması da sevildiğini kanıtladı. Bu akşam yeni bölümü yayınlanacak diziden bir kare geldi. Fragmanda görünen kare dizinin hayranlarını oldukça memnun etti.

Bu karede Serdar ve Elif var. Dizinin sevilen karakterlerinden biri olan Elif, Yaşar isimli kaba bir adam ile nişanlanıyor. Yaşar'ın hali ve tavrı izleyiciyi sinir ederken ortaya Serdar çıktı. Eskiden Dilek'i seven Serdar, Elif ile bir araya geldi. İkilinin temasını uyumlu bulan izleyiciler senaristlere mesaj yolladı.

Gönül Dağı hayranları, Elif'in Yaşar'dan kurtulup Serdar ile birlikte olmasını düşünüyor. Ancak senaristler aynı fikirde mi bilinmez. Çünkü, Yaşar meselesinin iyi bir şekilde bitmesi için birkaç bölüm daha lazım. İlerleyen bölümlerde ne olur bilinmez ancak izleyiciler şimdiden sosyal medyada ikiliyi konuşmaya başladı. Hatta iki oyuncunun isimlerini kısaltıp #Elser etiketi açtılar bile.

Gönül Dağı dizisinin 17.bölümü öncesinde yayınlanan fotoğraflardan oluşturulan videoyu da aşağıda bulabilirsiniz.