O Hayat Benim 71. bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

O Hayat Benim 71. bölüm fragmanı dizi severlere sunuldu. Efsun’un Arda’yla olan evliliğini açıklaması üzerine gelişen sarsıntıların devamı olacak olan 71. bölümde neler olacak? İşte yeni bölüm fragmanından ipuçları…

O Hayat Benim 71. Bölüm fragmanı yayınlandı. Efsun’un Arda ile olan evliliğini açıklaması üzerine gelişen olayları konu alacak olan yeni bölümde bazı ipuçları var. Pastel film yapımcılığı ile Fox TV ekranlarına gelen O Hayat Benim dizisinin başrollerinde Ezgi Asaroğlu, Keremcem, Ceren Moray, Oya Başar, Ahu Sungur, İclal Aydın, Didem İnselel ve Sinan Albayrak yer alıyor.

O Hayat 71. Bölüm fragmanın izlemek için tıklayınız

Efsun’un teyzesi düğün istiyor

O Hayat Benim dizisinin 71. bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar günleri Fox TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan dizinin 70. Bölümünde Efsun’un kameralar önünde Arda’yla evlendiğini açıklaması üzerine gelişen olaylar işlenmişti. Bahar’dan intikam almaya çalışan Efsun’un planları işlemeye devam etmektedir. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde ise Efsun’un Arda ile evliliğini öğrenen İlyas, kızının yaptıklarına daha fazla dayanamayarak sinir krizi geçiriyor ve her şeyi anlatacağını söylüyor. Arda kaza geçiriyor bunu öğrenen Hülya fenalaşıyor. Efsun’un teyzesi ise Hülya’dan İstanbul’un en iyi düğününü talep ediyor.

O Hayat Benim dizisi yeni bölümleriyle her Pazar akşamı saat 20.15'de Fox TV ekranlarında.

O Hayat Benim 70. Bölüm dizi özeti

O Hayat Benim dizisi yeni bölümüyle Fox TV ekranlarında yayınlandı. İzleyici ile buluşan yeni bu yeni bölümde Efsun, kameralar önünde Arda’yla evlendiğini açıkladı. Artık Atahanların gelini olan Efsun’un tek isteği bu açıklamayı Bahar’ın yüzüne söyleyip ondan intikam almak olacaktır. Bu beklenmedik durum karşısında Hülya sinir buhranları geçirir. Mehmet Demir ise sinirden deliye döner. Kimse Arda’nın böyle bir çılgınlığa kalkışamayacağını ve bu işin içinde bir düzenbazlık döndüğünü düşünmektedir. İlyas ise bu olanlar karşısında Efsun’un tehlike dolu bir oyuna girmesinden dolayı endişelidir. Ancak ne pahasına olursa olsun kızı Efsun’u kurtarmak için elinden geleni yapacaktır.

Bahar da hayatının bir kez daha Efsun tarafından çalınmasına seyirci kalmayacaktır! Ama Sultan ve Efsun’un Atahan'ları avuçlarının içine almak için şeytanca bir planı vardır. Kısmet Mahallesi ise gün geçtikçe daha da karışmaktadır. Arda’nın Efsun’la evlendiğini öğrenen Zeynep çıkmaz bir yola doğru hızla sürüklenmektedir.