No: 309 yeni 37. bölüm fragmanı son bölüm FOX’ta

FOX’un Çarşamba akşamlarının fenomen dizisi No: 309 son bölüm nefes kesen bir konuyla daha ekranlardaki yerini aldı.

No: 309 son bölüm FOX’ta ekranlara geldi. No: 309 son bölüm izleme linki haberimizde bulunuyor. No: 309 son bölüm ardından, No: 309 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna dizinin takipçileri tarafından yanıt aranıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. No: 309 son bölümde, Onur ve Lale’nin dadı arayışı, izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı.

NO: 309 SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Onur’un uzun zamandır üzerinde çalıştığı projenin lansman hazırlıkları başlamıştır. Lale Onur’a bu konuda destek olur. Bu durum Pelinsu ve Erol’un pek hoşuna gitmez. Bu arada Onur ve Lale’nin dadı arayışında olduğunu öğrenen Erol ve Betül bu durumu lehlerine çevirmenin yollarını aramaya başlarlar. Betül’ün aklına dahiyane bir plan gelir hemen bu planı uygulamaya koyarlar. Bu sefer planlarında başarılı olabilecekler midir?

NO: 309 SON BÖLÜM İZLE - FOX

NO: 309 KONUSU 

Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider. 

Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar..