No: 309 26. yeni bölüm fragmanı son bölüm FOX’ta

No: 309 son bölüm ardından gözler No: 309 26. yeni bölüm fragmanı için çevrildi. FOX’un sevilen ve romantik dizisi No: 309 son bölüm ilginç gelişmelerle doluydu. No: 309 yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Genç evlilerin hayal kırıklığı yaşadığı No:309 son bölüm izleme linki ve No: 309 yeni bölüm fragmanı haberimizde.

No: 309 26. yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. FOX’un ilgiyle izlenen romantik dizisi ve Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi No: 309 son bölüm yine çok konuşulacak. No: 309 son bölüm ardından gözler yeni bölüm fragmanı için çevrildi. No: 309 son bölümde; sonunda evlenen Lale ve Onur, taze evlilikleri için büyük heyecana kapıldı. Ancak olaylar umdukları gibi gelişmedi.

No: 309 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümdeki romantizm dozu yüksek sahnelerin yanı sıra duygusal sahneler de izleyicileri ekran başına kilitleyecek İşte, merakla beklenen No: 309 yeni bölüm fragmanı!

NO: 309 SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? 

Lale ve Onur nihayet evlendikleri için çok mutludur. Lale Onur’a sürpriz yaparak balayı için bir otel ayarlar. Heyecanla yola çıkan Onur ve Lale gittikleri otelde hayal kırıklığına uğrar, her şeye rağmen morallerini bozmadan balaylarına devam ederler. Başka bir otele geçen Onur ve Lale’yi, acaba bu sefer ne gibi sürprizler beklemektedir?