No: 309 son bölümü olay yarattı!

No: 309 son 11. bölümü ile yine hayranları tarafından tam not aldı. Onur'un Lale'yi kıskanması ve aralarında yaşananlar izleyicileri FOX TV ekranlarından ayrılmadı.

No: 309 11. Bölümü ile yine sevenlerinden tam not aldı. Yaz dizileri arasında uzun zamandır en çok izlenenler arasında yer alan No: 309 son bölümünde yaşanan kıskançlık olayları izleyicileri güldürdü.  Detaylar haberimizde.

NO: 309 son bölüm özeti

Onur'un Lale'yi kıskanması aralarında bir inatlaşmanın başlamasına sebep olur.. Onur Lale'ye pahalı bir sürpriz hazırlar… Ama Lale'nin bu sürprize tepkisi hiç de beklediği gibi olmaz.. Bu arada Lale'nin iddiada kaybettiği yemeği hazırlamasının vakti gelmiştir. Evde baş başa hazırladıkları yemek onları yakınlaştırırken kınada Lale'yi güzel bir sürpriz daha beklemektedir.

NO: 309 SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İsmet Babaanne'nin eve yerleşecek olması Lale ve Onur’u strese sokar. Aynı odada kalıp sürekli evli numarası yapmak zorunda kalacaklardır.. Bundan sıyrılmanın yollarını ararlar.. Bu arada düğün hazırlıkları da devam etmektedir. İsmet’in Onur ve Lale’yi yakınlaştırmak için bir sürprizi daha vardır.. İkisini doğuma hazırlık kurslarına gönderir.

Oğulları olacağını öğrenen Onur ve Lale soluğu alışverişte alır. İkisi de şimdiden bebekleriyle ilgili hayal kurmaya başlamıştır bile. İddiayı kazanan Onur’un isteği Lale’yi şaşırtacaktır. Bebeğin erkek olacağı iki ailede de sevinç yaratır. Özellikle, Yıldız çok mutludur. Pelinsu ise Onur’la baş başa kalmanın ve onu etkilemenin yollarını aramaktadır.. Düğüne az bir zaman kalmıştır, Onur ve Lale hazırlıklarla ilgilenmektedir.