Nilay Deniz kimdir, kaç yaşında? Nilay Deniz kaç yaşında, nereli?

Nilay Deniz, Kahraman Babam dizisinde Yonca karakterine hayat veriyor. Show Tv'de yayınlanan dizi bu akşam 2. bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. İlk oyunculuk deneyimini Behzat Ç dizisi ile yapmıştır. Nilay Deniz kimdir, kaç yaşında? Nilay Deniz kaç yaşında, nereli?

Nilay Deniz, Show Tv'de ekrana gelen yapım Kahraman Babam'de Yonca karakterine hayat veriyor. Oyuncu, Fox Tv'de yayınlanan Aşk Yeniden dizisi ile büyük bir çıkış yakalamıştır. Deniz, dizide adlı psikolog olarak görev yapmaktadır. Peki, Nilay Deniz kimdir, kaç yaşında? Nilay Deniz kaç yaşında, nereli?

KAHRAMAN BABAM YONCA KİMDİR?

İşini hep ön planda tutan Yonca, adli psikolog olarak Uğur ve Cem'in davasına atanır ve Ömrüm'ün kiminle yaşaması gerektiğine dair detaylı bir çalışma yürütmeye başlar. Bu davaya atanması genç kadının hayatını tamamen değiştirecektir.

NİLAY DENİZ KİMDİR?

3 Mayıs 1993 tarihinde Aydın'da dünyaya gelen Nilay Deniz'in tam adı Kıymet Nilay Deniz'dir. Annesinin isteği ile oyuncu olan Deniz oyunculuk eğitimi almıştır ve babası da oyuncudur.

''Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi'' dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Nilay Deniz, ardından Ah Neriman, Güneşi Beklerken, 20 Dakika, Mor Menekşeler, Hayata Beş Kala, Aşk Yeniden, Dayan Yüreğim ve Ateşböceği dizilerinde rol almıştır.

Son olarak ''Çatı Katı Aşk'' dizisinde Yasemin karakterini canlandıran güzel oyuncu, 2017 yılında Görüntü Yönetmeni Erçin Karabulut ile evlenmiştir. 1.72 metre boyunda olan Nilay Deniz, boğa burcudur.

NİLAY DENİZ'İN ROL ALDIĞI YAPIMLAR

2020 – Çatı Katı Aşk (Yasemin) (TV Dizisi)

2019 – Kalk Gidelim (Nehir) (TV Dizisi)

2017 – Ateşböceği (Aslı) (TV Dizisi)

2017 – Dayan Yüreğim (Seray) (TV Dizisi)

2015 – Aşk Yeniden (Selin Şekercizade) (TV Dizisi)

2014 – Ah Neriman (Zeynep) (TV Dizisi)

2013 – Güneşi Beklerken (Begüm Varol) (TV Dizisi)

2013 – 20 Dakika (Konuk oyuncu)(TV Dizisi)

2011 – Mor Menekşeler (Cevriye) (TV Dizisi)

2011 – Hayata Beş Kala (Selma) (TV Dizisi)

2010 – Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (Rüya)(TV Dizisi)

Kahraman Babam 2. bölüm full izle! Kahraman Babam son bölüm izle tek parça!

Kırmızı Kamyon ismi neden değişti? Dizinin adı neden Kahraman Babam oldu?

Görkem Sevindik kimdir, kaç yaşında? Kahraman Babam'ın Uğur'u Görkem Sevindik nereli, sevgilisi kim?