Nerdesin Birader 4. Yeni bölüm fragman son 3. Bölüm izleme linki Fox TV’de

Nerdesin Birader 4. Yeni bölüm fragmanı son 3. Bölüm izleme linki araştırılıyor. Nerdesin Birader oyuncuları arasında Timur Acar, Gonca Sarıyıldız, Mehmet Elverdi, Ruhi Sarı, Deniz Can Aktaş gibi isimler bulunuyor. Timur Acar, Yunus ve Yiğit olmak üzere iki karaktere hayat veriyor. Dizi her Çarşamba saat 20.00’da Fox TV ekranlarında yayınlanıyor. Nerdesin Birader son bölümde Komiser Yiğit yaşıyor mu? Kudret’in Yunus’tan sakladığı büyük sır ne? Bir dizi talihsizlik sonucu Hindistan'dan sınır dışı edilen Yunus, sadece bir geceliğine polis olan ikiz kardeşiyle yer değiştirmeye ikna olur; fakat hesap edemedikleri bir şey vardır: “Bu oyun zannettiklerinden çok uzun sürecektir.” Nerdesin Birader 4. Yeni bölüm fragmanı ve Nerdesin Birader 3. Son bölüm izleme linki haberimizde olacak.

Nerdesin Birader yeni 4. Bölüm fragmanı ve Nerdesin Birader son 3. Bölüm izleme linki araştırılıyor. Nerdesin Birader izleyicisi ile her Çarşamba saat 20.00’da Fox TV ekranlarında buluşuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda en son ATV ekranlarında Kertenkele dizisinde oynayan Timur Acar yer alıyor. Acar, Yunus ve Yiğit olmak üzere iki karaktere hayat veriyor. Bir dizi talihsizlik sonucu Hindistan'dan sınır dışı edilen Yunus, sadece bir geceliğine polis olan ikiz kardeşiyle yer değiştirmeye ikna olur; fakat hesap edemedikleri bir şey vardır: Bu oyun zannettiklerinden çok uzun sürecektir. Nerdesin Birader son bölümde yine heyecan doruktaydı.  Komiser Yiğit yaşıyor mu?

Kudret’in Yunus’tan sakladığı büyük sır ne? Kıbrıslı’nın elinden son anda kurtulan Yunus bu sefer kendisini nasıl bir belanın içinde bulacak? Küçük ajan Duygu annesini öldüren Kara El’le ilgili ne gibi bilgilere ulaşacak?

Nerdesin Birader 4. Yeni bölüm fragmanı ve Nerdesin Birader 3. Son bölüm izleme linki haberimizde olacak.

NERDESİN BİRADER SON 3. BÖLÜM İZLEME LİNKİ

NERDESİN BİRADER SON 3. BÖLÜM ÖZETİ

Komiser Yiğit yaşıyor mu? Kudret’in Yunus’tan sakladığı büyük sır ne? Kıbrıslı’nın elinden son anda kurtulan Yunus bu sefer kendisini nasıl bir belanın içinde bulacak? Küçük ajan Duygu annesini öldüren Kara El’le ilgili ne gibi bilgilere ulaşacak?

NERDESİN BİRADER KONUSU

Bir dizi talihsizlik sonucu Hindistan'dan sınır dışı edilen Yunus, sadece bir geceliğine polis olan ikiz kardeşiyle yer değiştirmeye ikna olur; fakat hesap edemedikleri bir şey vardır: “Bu oyun zannettiklerinden çok uzun sürecektir.” Sevilen oyuncu Timur Acar'ın, iki farklı rolle seyircinin karşısına çıkmaya hazırlandığı “Nerdesin Birader?” yarın FOX TV ekranlarında başlıyor.

NERDESİN BİRADER OYUNCULARI

Timur Acar-Yiğit Çakmak

İstanbul Organize Şube’de komiserdir. İkiz kardeşlerin sert, ciddi ve duyguları alınmış olanıdır. İletişim kurmayı sevmez, açıklama yapmaktan hoşlanmaz, gereksiz nezaketle vakit kaybetmez. Bildiğini okumaya, burnunun dikine gitmeye, kendi işini kendi halletmeye bayılır.

Gonca Sarıyıldız-Aslı Korkmaz

Organize Şube’de komiserdir. Hisli, duyarlı ve anlayışlı biridir. Topluma, insanlara ve kurallara karşı aşırı hassastır. Zaten bu yüzden Yiğit’le hiç anlaşamaz, sürekli çatışırlar. Ama Yunus’la iyi anlaşırlar, hatta bu durum imkansız bir aşka kadar götürecektir onları. 

?

Hakan Bilgin-Memet Elverdi

Organize Şube’de komiser yardımcısıdır. Tam bir aile babasıdır. Her ay hesap kitap yapmaktan, ayın sonunu getirmekten başka derdi yoktur. Tipik bir Anadolu insanıdır. Sıcaktır, samimidir, babacandır. Zaten ekibin de denge insanıdır. Küsleri barıştırır, anlaşmazlıkları çözer. Üç günlük dünya der, yer yer Anadolu insanına has o bilgeliği de sergiler.

Ruhi Sarı-Kudret

Hikâyemizin gizemli adamıdır. Uzun bir müddet de öyle kalacaktır. Yiğit’in ölümünden sonra ortaya çıkar ve Yunus’a Yiğit’le beraber çalıştığını, bütün bu yer değiştirme hikâyesini bilen tek kişi olduğunu, Kara El’i çökertmelerine yardım etmek için sahte polis olarak göreve devam etmesi gerektiğini söyler. Yunus kabul etmek istemeyince de onu ‘kardeşini öldürüp onun yerine geçtiği’ iftirasını atmakla tehdit eder. İyi biri mi, kötü biri mi? Gerçekten Yiğit’le mi çalışıyordu, yoksa başka bir amacı mı var? Bu soruları Yunus gibi biz de bilmeyiz. Kudret her seferinde Yunus’un bilmesi gerektiği kadarını söyler, gerisini söylemez.

Deniz Can Aktaş-Ali

Ekibin en genç üyesidir. Zeki, fırlama, girişken bir çocuktur. Yakışıklı da biridir ama duruşunda, bakışında hep anasız-babasız büyümenin verdiği o mahzunluk, o garibanlık vardır. Belirli bir yaşa kadar yetiştirme yurdunda büyümüş, her türlü ortama girip çıkmıştır. Bu da onu hayat konusunda oldukça pratik ve bilgi sahibi biri yapmıştır. Sokağın dilini bilir, sürekli yeni şeyler dener/öğrenir, yeni tanıştığı birine bile kendini çabucak sevdirebilir. Hayata bir sıfır geride başlamanın açığını sanki bu şekilde kapatıyor gibidir.

Seren Deniz Yalçın-Sinem Arıcı

Adnan müdürün modacı kızı, Yiğit’in onu deliler gibi seven ve kıskanan nişanlısıdır. Hırslı, arzulu ve ne istediğini bilen biridir. Yiğit’i gördüğü ilk andan itibaren onu kafaya koymuş ve sonunda istediğini almıştır.