Nalan ve Hayri arasında aşk alevlendi! Camdaki Kız'ın geceye damga vuran sezon finalinde ilk öpücük geldi!

Camdaki Kız bu akşam sezon finali ile izleyicisine bu akşam veda ediyor. Kanal D'nin yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği dizisi Camdaki Kız'da bu hafta Cana'nın hamileliğini öğrenen Nalan, onunla yüzleşmeye gider. Nalan, kendisine söylenen yalanlara daha fazla katlanamayarak Cana'yı yüzleşmek için konağa getirir.


Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız 47. Bölüm ile sezon finali yapacak. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizide izleyicileri bomba gibi bir sezon finali bekliyor. Dizide Nalan ve Hayri de kendilerini hiç beklenmedik bir durumun içinde bulurlar...

CAMDAKİ KIZ SEZON FİNALİ İZLE

CAMDAKİ KIZ SEZON FİNALİ ÖZETİ

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız'da bu hafta:

Camdaki Kız'ın Hayri'sinin inanılmaz değişimi! Ağızları açık bıraktı...

Cana'nın hamileliğini öğrenen Nalan, onunla yüzleşmeye gider. Nalan, kendisine söylenen yalanlara daha fazla katlanamayarak Cana'yı yüzleşmek için konağa getirir.

Muzo ve Para'nın düğün hazırlıkları tam gaz devam ederken, aralarındaki tansiyon gitgide artan Nalan ve Hayri de kendilerini hiç beklenmedik bir durumun içinde bulurlar.