Mutluluk Zamanı filmi nerede çekildi? Mutluluk Zamanı filmi konusu ve oyuncuları ile izleyici karşısında!

Başrollerini Barış Arduç, Elçin Sangu ve Cengiz Bozkurt'un paylaştığı Mutluluk Zamanı filmi Star Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. 2017 yılında vizyona giren romantik komedi filmin senaryosunu Buğra Gülsoy ve Ali Erkan Ersezer kaleme alırken yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturuyor. Peki, Mutluluk Zamanı nerede çekildi? İşte konusu ve oyuncuları...

Star Tv'de izleyici ile buluşan Mutluluk Zamanı filmi oyuncuları ve konusu ile ekran başındakilerin dikkatini çekmeyi başardı. Barış Arduç, Elçin Sangu ve Cengiz Bozkurt'un başrollerini paylaştığı romantik komedi türündeki film izleyicilere keyifli dakikalar yaşatmayı başarıyor.

MUTLULUK ZAMANI FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Barış Arduç, Elçin Sangu ve Cengiz Bozkurt'un başrollerini paylaştığı Mutluluk Zamanı filmi çekimleri İstanbul'un Adalar ilçesine bağlı Heybeliada'da gerçekleştirildi.

MUTLULUK ZAMANI FİLMİ KONUSU

Mert, müşterilerini hayata karşı ayakları dimdik yere basan insanlara dönüştüren "mutluet.com.tr " şirketinin sahibidir. Geçmişiyle yüzleşmeden kendi mükemmel hayatını yaratan Mert ve tüm hayatını geçmişinde yaşadıkları üzerine kuran Ada'nın yolları sürpriz bir şekilde kesişir. Mert'in hayatı Ada'yı tanıdıkça değişmeye başlar. Mert'i tanıdıkça ona aşık olan Ada ise ne kadar duygularına engel olmaya çalışsa da başarılı olamaz. Kendisini hep kaybeden biri olarak gören Ada'nın ağabeyi Tarık'ın hayatı ise Mert'le tanıştığında bambaşka bir hal alır. Fakat ne Cengiz'in "Mert'in kız kardeşine aşık olduğundan haberi vardır; ne de Ada'nın abisinin Mert'ten çapkınlık dersleri aldığından.

MUTLULUK ZAMANI FİLMİ OYUNCULARI

Mutluluk Zamanı filmi oyuncu kadrosunda Barış Arduç, Elçin Sangu, Cengiz Bozkurt, Dila Bayrak, Levent Öktem, Nazlı Kar ve Kerem Hakan Ilçin yer alıyor.