MasterChef Mustafa kimdir, elendi mi? MasterChef Mustafa Ozan kaç yaşında, aslen nereli neden elendi?

Mustafa Ozan, 10 Ekim Pazar günü eleme turu ile ekrana gelen MasterChef'te dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıktı. Eleme potasına ismi yazılan Mustafa Ozan, elenmemek için mücadele etti. Söz konusu eleme potasına girmesiyle birlikte internet aramalarında ''Mustafa Ozan kimdir, kaç yaşında, MasterChef'te elendi mi, aslen nereli, İnstagram hesabı var mı?'' soruların yanıtları araştırılmaya başlandı.

Mustafa Ozan, MasterChef'te elenip elenmediği sorgulanan konular arasında. MasterChef'te bu hafta eleme potasına yazılan Mustafa Ozan, akıbeti 10 Ekim Pazar günü yapılan yarışma sonrası belli oldu. Eleme adayları arasında kıya sıya mücadelenin süreceği MasterChef Türkiye'de Mustafa Ozan, jüri üyelerine en iyi yemeği sunmak için mücadele etti. İşte yarışmacının kimdiri, hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...

MUSTAFA OZAN ELENDİ Mİ?

MasterChef'te haftanın elenen isim belli oldu. Eleme turunun ikinci etabına kalan Mustafa, Azize ve Dilara ile birlikte şefler yeni bir eleme etabı düzenledi. Mehmet Şef'in özel tarifi olan İnci yemeğini en iyi şekilde yapmaya çalışan 3 yarışmacı mücadelede adeta zorlu dakikalar yaşadı. Şeflerin yaptığı tadımın ardından bu 3 kişi arasında en az başarılı tabağı yapan isim yarışmaya veda etti. Böylelikle MasterChef'te bu haftanın elenen ismi Mustafa oldu.

MUSTAFA OZAN KİMDİR?

10 Nisan 1996'da İstanbul Bakırköy'de doğdu. İki farklı lisede bulunduktan sonra Bakırköy Lisesi'nden mezun oldu. 2015'te Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde Aşçılık bölümüne girdi. Üniversite yıllarında birçok balık restoranında çalışma fırsatı buldu.

Mezun olduktan sonra İstanbul'da beş yıldızlı oteller ve restoranlarda mesleki tecrübesini pekiştirdi. 2018'de D Maris Bay Peninsula'da çalıştıktan sonra İstanbul'a döndü.

Genç yaşta dünyaca kabul görmüş birçok şefle aynı mutfakta yemek pişirme şansına sahip olan Ozan, 2018'den beri Ulus 29 Restaurant'ta kısım şefi pozisyonunda mesleğini icra etmektedir.

Dalgıçlık, doğa yürüyüşü ve skydiving gibi aktif hobileri ve tutkuları vardır.