Murat Civan kimdir, kaç yaşında? O Ses Türkiye yarışmacısı Murat Civan nereli, Instagram hesabı nedir?

Murat Civan, O Ses Türkiye yarışmasına damga vuran isimler arasında. Yeni sezonun dikkat çeken isimleri arasında yer alan Murat Civan , O Ses Türkiye 2021 ilk turunda şarkı performansıyla 4 jüri üyesini döndürmeyi başardı. Peki O Ses Türkiye yarışmacısı Murat Civan kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı nedir? İşte O Ses Türkiye yarışmacısı hakkındaki bilgiler...

Murat Civan , TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yeni sezonunda dikkat çeken yarışmacılardan biri oldu. Performansı ile dört jüriyi döndürmeyi başaran Murat Civan 'nın hikayesi merak konusu oldu. Söz konusu internet aramalarında "O Ses Türkiye yarışmacısı Murat Civan kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı nedir?" sorularına yanıt arayanlar için detayları bu haberimizde derledik.

Ekranların en çok izlenen yarışmalarından olan O Ses Türkiye, onuncu sezonu üçüncü bölümü 16 Ekim'de yayınlandı. Murat Civan , O Ses Türkiye 2021 ilk turunda kör elemelerde şarkı performansıyla 4 jüri üyesini döndürmeyi başardı.

MURAT CİVAN KİMDİR?

O Ses Türkiye 2021 yarışmasına katılan Murat Civan, aslen Erzurumlu. Yarışmaya Kayseri'den katılan Murat Civan, müzikle uğraşıyor ve sahne alıyor.

Murat Civan, Instagram'da "muratcivannn" kullanıcı adıyla yer alıyor.

MURAT CİVAN KİMİN TAKIMINA KATILDI?

Murat Civan, bu akşam O Ses Türkiye'de "Akşam Güneşi" adlı şarkıyı seslendirdi. Performansıyla Ebru Gündeş ve Beyazıt Öztürk'ü döndürmeyi başardı. Başarılı yarışmacı, O Ses Türkiye'de Ebru Gündeş'in takımıyla devam etme kararı aldı.