Müge Anlı sezon finali tarihi açıklandı mı? Müge Anlı sezon finali 2021 ne zaman? İşte merak edilenler...

Müge Anlı sezon finali yoğun olarak araştırılıyor. Hafta içi her gün Atv'de ekrana gelen programda sır perdesi olan cinayetler çözülüyor, kayıplar bulunuyor. 2008 yılından beri ekrana gelen programın sezon finali yapacağı konuşuluyor. Peki, Müge Anlı sezon finali tarihi açıklandı mı? Müge Anlı sezon finali 2021 ne zaman?

Müge Anlı sezon finali tarihi belli oldu. Kaybolan, kaçırılan vatandaşları ekibi ile bulan, sır perdesi cinayetleri çözen Müge Anlı ile Tatlı Sert, 13 sezondur ekran geliyor. Hafta içi her gün yayınlanan yapım geçtiğimiz ağustos ayında sezon finalinin ardından izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Peki, Müge Anlı sezon finali tarihi açıklandı mı? Müge Anlı sezon finali 2021 ne zaman?

MÜGE ANLI SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Atv'nin ilgi ile takip edilen programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert sezon finali belli oldu. Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile adından sıkça söz ettiren program 2 Temmuz 2021 tarihinde sezon finali yapacak.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

Müge Anlı ile Tatlı Sert, yapımcılığını ve sunuculuğunu Müge Anlı'nın yaptığı, yönetmenliğini Ahmet Şirin'in üstlendiği 2008 yılından bu yana Atv'de sabah kuşağında yayınlanan kayıp kişilerin arandığı, işleyeni belli olmayan veya işleyenin bulunamadığı cinayetlerin aydınlatılmaya çalışıldığı Müge Anlı ve beraberindeki Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Şevki Sözen ve avukat Rahmi Özkan'ın yer aldığı televizyon programı. 13 sezondur kesintisiz yayımlanan program bugüne kadar 3200 kaybı bulmuş, 168 cinayet dosyası aydınlatmış ve 880 aileyi kavuşturmuştur. TİAK reytinglerine göre Türkiye'nin en çok izlenen gündüz kuşağı programıdır.