Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni sezon ne zaman başlıyor? Müge Anlı ile Tatlı Sert neden yok, ne zaman yayınlanacak?

Atv'de gündüz kuşağında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programı sezona veda etti. Programı yakından takip edenler yeni sezonu heyecanla bekleniyor. Bilindiği üzere, programda kaybettiği yakınını arayanları ağırlarken aynı zamanda işleyenin bulunmadığı cinayetleri aydınlatmaya çalışılıyor. Peki Müge Anlı ile Tatlı Sert neden yok, ne zaman yayınlanacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni sezon ne zaman başlıyor?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bir çok izleyici tarafından takip edilmektedir. Ünlü televizyon sunucusu ve gazeteci Müge Anlı'nin kendi ismiyle açtığı programda bir çok olayın perde arkası aralanırken, yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izleniyor. Sezona ara veren Atv'nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programı neden, yeni sezon ne zaman başlıyor? soruların yanıtları merak konusu oldu...

MÜGE ANLI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Sezon finalinde ekibiyle birlikte çok iyi sezon geçirdiklerinin altını çizen Müge Anlı, 2021 yılının Eylül ayında izleyicisiyle yeniden buluşacağının müjdeledi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 14. Sezonu ile ATV ekranlarında olacak.

MÜGE ANLI KİMDİR?

Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Babası İhsan Anlı'dır.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yaptı.

2008'de gazeteci Burhan Akdağ'dan boşandı. Bu evlilikten 1 kızı oldu. Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlayan Anlı, diğer bir magazinci Şenay Düdek'le Kanal D'de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yapmıştır. Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Düdek Cenk Eren'le FOX'ta, Anlı ise Pakize Suda'yla Kanal D'de devam etmiştir.

Dobra Dobra'daki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp tam anlamıyla sunuculuğa geçti; atv'de yayınlanan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı.

Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin hâlâ bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaktadır. Tatlı Sert'in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı atv'de sundu. Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi.