Müge Anlı'da Necla Demir'den şok itiraf

ATV’nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün yayınlanmaya devam ediyor. Yüksek reytinge sahip programda kayıplar bulunuyor e cinayetler aydınlatılıyor.

Olayların çözümlenmesi için en büyük yardımı da programa bağlanan görgü tanıkları yapıyor. Canlı yayında olayın tarafları konu ile ilgili konuşuyorlar. Son günlerde en çok konuşulan konu Fatma Demir Cinayeti oldu. Samsun’da bir derede ölü olarak bulunan Fatma Demir’in katilleri kim?  Müge Anlı 26 Mayıs yeni son bölüm de neler yaşandı.

MÜGE ANLI 26 MAYIS 2017

Dün yayın sonrası olanlar yayınlandı. “Bütün köy ayaktayken Güladiye içerde? Bu soruları bir tek Necla’ya soramam. Güladiye’de gitmemiş aramaya” dedi. Ali Akyol, “Necla’ya inanmıyorum. Buradan çıkışta doğru savcılığa gidiyorum” dedi. Herkes aramaya çıktığında neden erkek arkadaşınla mesajlaştınız? Herkes Fatma Demir’i ararken neden ırmak kenarına bakın demediniz? Herkes ararken siz neden çıkıp da seslenmediniz? Güladiye’ye ithafen en son Pazar günü 6’da gördüm fındık topluyordum daha sonra görmedim dedin. Bunu neden söyledin” dedi. Güladiye “Muhtar bize öyle söylettirdi” dedi. Anlı “Peki Necla neden sabah çıktığını söylüyor? Madem muhtar söylettirdi, neden ayrı ayrı şeyler söylüyorsunuz” dedi.  Madem annenize ulaşamadınız telefon ile 10 saniye ve 40 saniye nasıl siz konuştunuz? Gece saat 1’inde neden mesajlaştınız, siz ayrı yerlerde miydiniz? Sana akşam intihar edeceğini söyleyen kayınvalideni saatlerdir ortada yok neden aramıyorsun? Madem intihar edeceğini biliyorsun neden gidip ırmak kenarına gidip kurtarmadınız? Gibi kilit sorular soruldu. Bu sorulara verdiğiniz cevaba akla mantığa sığmıyor dedi ve Fatma Demir’in oğlu ve Necla Demir’in babasına inanıp inanmadığını sordu. Onlar da inanmıyoruz dediler. Yayın sonrası Güladiye ve Necla bir araya gelerek konuştular. Program şu anda devam ediyor.