Müge Anlı ateş püskürdü! Canlı yayına çıkıp Gülşen Caymaz olayına şahit olmak için bakın ne istedi?

Müge Anlı'nın programında aranan Gülşen Caymaz olayının akıbeti merak ediliyor. 8 yıldır kayıp olan Gülşen Caymaz için emniyet ekipleri ve Müge Anlı harekete geçti. Olayla ilgili her detayı ve her şahidi inceleyen Anlı, konuyla ilgili bilgilerini aktarmak için canlı yayına Coşkun Yılmaz isimli bir adamı davet etti. Coşkun Yılmaz'ın yayına katılmak için istediği 10 bin TL, Müge Anlı'yı çileden çıkardı.

Hafta içi her gün ATV ekranlarında kayıp insanları ailesine kavuşturmaya ya da cinayetleri çözmeye çalışan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, şu sıralar Gülşen Caymaz olayını çözüme kavuşturmak için uğraşıyor. 2 çocuk annesi Gülşen Caymaz, 8 yıl önce kayıplara karışmıştı. Annesini bulmak isteyen 13 yaşındaki Pınar Geyik, annesinin Coşkun Yılmaz isimli bir adama gitmiş olabileceğini söyledi.

Konuyla ilgili bildiklerini anlatmak için programa gelmesini istediği Coşkun Yılmaz'ın kendilerinden 10 bin TL istediğini öğrenen Müge Anlı ise sinirlerine hakim olamadı.

Çoşkun Yılmaz'ın kendilerinden para istemesine sinirlenen Anlı, "Ben prensip olarak programa katılan kişilere para vermiyorum. Çünkü bu olaylar adliyeye intikal eden olaylar. Sonra yarın bir gün 'Para verdiler, para verdikleri için ben de böyle konuştum' denmesin diye en baştan ben bu konuyla ilgili tavrımı ortaya koyuyorum. Biz buraya parayla kimseyi çıkarmıyoruz, para karşılığı da konuşturmuyoruz. Herkes buraya Allah rızası için geliyor. Ama biz yol ve otel masraflarını karşılıyoruz" dedi.