Atv Müge Anlı 2 Temmuz 2021 Cuma izle tek parça! Müge Anlı dünkü sezon finali bölümü kesintisiz izle!

Atv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle takip edilen programı Müge Anlı bu sıralar Türkiye'nin gündeminde. Müge Anlı, Büyükşen çiftinin cinayetini çözmek için büyük mücadele veriyor. Konya'nın Karatay ilçesinde yaşayan Metin ve Necla Büyükşen evlerinde kızları Büşra'nın gözü önünde canice katledilmişti. Olayın çözülmesi için özel ekip kuruldu. İşte bugünkü Müge Anlı canlı yayınında tüm yaşananlar...

Atv ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı'da Necla-Metin Büyükşen cinayetinin sır perdesi aralanıyor. Konya'da meydana gelen olayda 54 yaşındaki Necla Büyükşenve 55 yaşındaki Metin Büyükşen eve giren maskeli saldırgan tarafından pompalı tüfekle öldürülmüştü. 21 yaşındaki kızları Büşra Büyükşen ise başına aldığı dipçik darbesiyle yaralanmış ve saldırgan kaçmayı başarmıştı. Büyükşen cinayetinde şüpheler ise çiftin kızı Büşra, büyük oğulları Uğur ve gelinleri Betül üzerinde yoğunlaşıyor...

MÜGE ANLI 2 TEMMUZ 2021 CUMA CANLI YAYIN İZLE!


Tüm Türkiye Müge Anlı canlı yayınında gündeme gelen Büyükşen cinayetinin detaylarını merak ediyor. 3 yıldır çözülemeyen olayda yapılan açıklamalar ise kan donduruyor.

Dünkü Müge Anlı canlı yayınında stüdyoda canlandırma yapıldı. Büşra'nın olay anını anlatması istendi. Büşra olay anını anlatırken yaptığı çelişkili anlatımlar ve ifadeleri ile dikkatleri üzerine çekti. Olayın yaşandığı anda odada annesi babası ve kendisinin yerde oturduğunu söyledi.

Katil eve girince ilk önce babasını vurmuştu annesi hiç tepki vermiyordu ancak Büşra diğer odaya kaçtı. Annesinin ölüp ölmediğini bilmiyor babasının ölüp ölmediğini bilmiyordu ancak diğer odaya kaçtı. Sinekliği çıkartarak dışarıya çıkmaya çalışan Büşra anlattığına göre katil arkasından gelerek onu yatağa fırlattı ve başına dipçikle vurdu.

Müge Anlı Betül ve Büşra Büyükşen'den itiraf geldi mi? Necla Metin Büyükşen cinayetinde son dakika gelişmesi var mı?

Müge Anlı Büşra'nın çelişkili ifadelerini yaptığı tatbikatta ortaya çıkardı. Büşra'nın yatağa düşmesi ve dipçik vurulma yönü ile ilgili çelişkili bir durum ortaya çıktı. Çünkü Büşra'nın aldığı darbe sonucu yaralandığı yer ile yatağa düştü yön arasında fark vardı.

BÜŞRA BÜYÜKŞEN KATİLİ SAKLIYOR MU?

Programın en başından beri çelişkili ifadeler veren Büşra Büyükşen bütün dikkatleri üzerine çekiyor. Özellikle cinayet sonrası abisi ve yengesi ile birlikte yaşaması görgü tanıklarının anlatımları bütün dikkatleri onun üzerine çekiyor. Büşra'nın tepkisizliği ve görgü tanıklarının ifadelerine göre Betül'le gizli gizli konuşmalar yapıyor bu konuşmaların bazılarında "bu bir aramızda sır, bu kesinlikle açıklamayacaksın" gibi konuşmaların yer aldığı iddia ediliyor.

UĞUR BÜYÜKŞEN SESSİZ KALIYOR!

İzleyenlerin dikkatini çeken diğer bir husus ise büyük kardeş Uğur Büyükşen'in sessiz kalması. Betül'ün eşi olan Uğur cinayetle ilgili bir şey anlatmaya kalktığı anda canlı yayında Betül tarafından engelleniyor ve sözü kesiliyor. Daha önce kayınpederi ile mehir yüzünden tartışan Betül'ün sık sık eve gelerek mehrini kayınpederinden istediği iddia ediliyor.

MÜGE ANLI BETÜL BÜYÜKŞEN'İ YALANLADI!

Büyükşen çifti cinayetinde şüpheli olan Betül Büyükşen bir diğer şüpheli olarak görünen Mehmet Ali arasında gönül ilişkisi iddia edildi. Betül Büyükşen, "Mehmet Ali'yi ben değil, kız kardeşim aramış. O da Büşra ile konuşmuş dedi. Anlı'da, cinayet günü Mehmet Ali'nin telefonu açmadığını söyleyerek Büyükşen ailesinin gelini Betül'ü yalanladı.

MESAJLAR GÖNÜL İLİŞKİSİ İÇERİYOR

Cinayet sonrasında ifadeleri alan jandarma er, "Betül ile Mehmet Ali arasında geçen mesajların gönül ilişkisi içeriyordu" dedi.

NECLA - METİN BÜYÜKŞEN OLAYININ GEÇMİŞİ

Konya'nın Karatay ilçesinde Metin Büyükşen ve eşi Necla Büyükşen 3 Eylül 2018 tarihinde evlerinde oturduğu sırada kızlarının gözü önünde saldırıya uğramış olay yerinde hayatlarını kaybetmişti. Çiftin çocukları Osman, Büşra ve Uğur Büyükşen anne ve babalarının katilinin bulunması için Müge Anlı'nın programına katılmıştı.

Programa katılan Uğur Büyükşen'in eşi Betül Büyükşen'in kayınpederi Metin Büyükşen ile yaptığı telefon konuşması ise şüpheleri Uğur ve Betül çiftinin üzerine çekti. Mehir kavgasına dönüşen korkunç cinayette yapılan çelişkili ifadeler ise başta Müge Anlı olmak üzere izleyenlerin de kanını dondurdu.

Necla ve Metin Büyükşen'in doktor olan oğlu Osman Büyükşen'in geçtiğimiz günlerde gözyaşları içerisinde yardım isteyerek, "Anne ve babamın katillerini bulun" demişti. Anlı, Büyükşen cinayeti için Özel Ekip kurulduğunu açıkladı.