Müge Anlı 13 Eylül 2022 Salı canlı izle! Atv Müge Anlı canlı yayın izleme linki!

Atv'nin yıllardır sevilerek izlenen gündüz kuşağu programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yeni sezon heyecanlı gelişmelerle devam ediyor. Müge Anlı yeni sezonda radyocu Mehmet Karahan cinayeti ile ilgili sır perdesi aralanmaya çalışılıyor. Atv Müge Anlı canlı yayın izleme linki haberimizin detaylarında...

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yeni sezonu büyük bir heyecanla takip edilmeye devam ediliyor. Müge Anlı'da ele alınan konulardan biri de Mehmet Karahan olayı oldu. DJ Gezgin olarak bilinen Mehmet Karahan'ın kaybolması konusunun işlendiği programda ilginç gelişmeler ortaya çıkmaya devam ediyor.

Mehmet Karahan bir süredir kayıp olarak aranıyor. Yapılan aramalarda bir kafatası bulundu; ancak Mehmet Karahana'a ait olup olmadığı henüz belirlenemedi. Müge Anlı'da bu hafta gündem olan olaylardan biri de Dj Gezgin olayı yani gerçek adı ile Mehmet Karahan oldu. Kardeşinin başvurusu sonrasında yapılan araştırmalar ilk neticesini verdi.

Manisa'da yaşayan Mehmet Karahan, 4 yıl önce kayıplara karıştı. O günden sonra kendisinden haber alınamayan Karahan için kardeşi 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programına başvuru yaptı. Fatma Karadağ, canlı yayında yaptığı açıklamalarla başta Müge Anlı'yı oldukça şaşkına çevirdi.

Kardeşinin para mevzusu yüzünden dövülerek öldürüldüğünü dile getiren Fatma Karadağ, bunu yapan kişinin ise bir dönem birlikte yaşadığı eski sevgilisi olduğunu öne sürdü.

Yaşanılanları "Kardeşimi öldürdükten sonra çiçekli pijamalarımı giydirdi. Tuvalete oturttu. Kokmasın diye her gün banyoda yıkadı. İçeriye de oda parfümü sıkıyordu. Beni bir süre evden dışarı gönderdi. O sırada kardeşimi halıya sarıp gömmüş." sözleriyle dile getiren Karadağ, evde zorla tutulduğunu, korktuğu için bu gerçekle yaşamak zorunda kaldığını açıkladı.

Müge Anlı Tatlı Sert'te gündeme gelmeye devam eden DJ Gezgin cinayetiyle ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Müge Anlı canlı yayın izlemek isteyenler Atv'nin canlı yayın linki üzerinden programı takip edebilirler.

MÜGE ANLI 13 EYLÜL 2022 SALI CANLI İZLEME LİNKİ!

Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu kaç yaşında, nereli? Müge Anlı kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir?