Mucize Doktor final mi oluyor? Mucize Doktor final bölümü ne zaman?

Mucize Doktor final kararı dizi hayranları tarafından yoğun olarak araştırılmaya başlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanında Mucize Doktor'un büyük final yapacağı da duyuruldu. Başrolünü Taner Ölmez'in üstlendiği, kadrosunda Onur Tuna, Sinem Ünsal, Seda Bakan, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe'nin yer aldığı dizinin ne zaman biteceği merak konusu oldu. Peki, Mucize Doktor final mi oluyor? Mucize Doktor final bölümü ne zaman?

Fox Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Mucize Doktor'da final kararı alındı. Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Mucize Doktor'un yapımcısı MF Yapım, resmi Instagram hesabında yaptığı paylaşımda dizinin final yapacağı duyuruldu. Peki, Mucize Doktor final mi oluyor? Mucize Doktor final bölümü ne zaman?

MUCİZE DOKTOR FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Mucize Doktor final bölümü 27 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak. Final kararı ile ilgili MF Yapım'ın paylaşımı şu şekilde:

" Otizmli bireylerin, hepimiz gibi, hepimiz kadar yaşama hakkı olduğunu anlattığımız hikayemizin sonuna geldik. Ali Vefa'mız büyüdü, gelişti, hayallerini gerçekleştirdi. Onunla güldük, onunla ağladık, insan olmak ne demek onunla hatırladık. Ona, yarattığı tüm mucizelerle birlikte veda etmenin vakti geldi. Mucize Doktor 27 Mayıs Perşembe 64. bölümüyle son kez sizlerle olacak. Bize kalplerini açan tüm seyircimize teşekkür, minnet ve sevgiyle..."

MUCİZE DOKTOR 63. BÖLÜM ÖZETİ

Ferman, Tanju'nun kızının kalp ameliyatı için geri döner. Ama durum son derece vahimdir. Bu sırada Ferman'ın hastaneden ayrılma teklifiyle bocalayan Ali, Vuslat olayı öğrenip onu cezbetmeye başlayınca iyice arada kalır. Tanju geçmişiyle yüzleşirken Nazlı, Ferman ve Ali'nin olmadığı bir hastane hayal etmeye çalışır. Ali sonunda kararını verir. Ama hiç hesapta olmayan bir gelişmeyle Ali'nin bütün hayatını değiştiren yine Nazlı olacaktır.

MUCİZE DOKTOR OYUNCULARI

Başrolünü Taner Ölmez'in üstlendiği, kadrosunda Onur Tuna, Sinem Ünsal, Seda Bakan, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran, Merve Bulut VE Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncuları da barındırıyor.