Mucize Doktor 63. bölümde izleyiciyi neler bekliyor? Mucize Doktor 63. yeni bölüm fragmanı yayında!

Mucize Doktor dizisi 63. yeni bölüm için heyecan dorukta. Geçtiğimiz hafta bayram nedeniyle yayına bir hafta ara veren Mucize Doktor'un bu haftaki merakla beklenen 63. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Mucize Doktor dizisi 63. yeni bölüm fragmanı şimdiden büyük ilgi gördü. İşte fragman görüntüleri ve yeni gelişmeler...

Mucize Doktor 63. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Mucize Doktor yine heyecan dolu bir bölüm ile ekrana geliyor. Gerilim, aşk ve tutku dolu sahneleriyle izleyenleri ekrana kilitleyecek olan Mucize Doktor dizisinin 63. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Başrolünü Taner Ölmez'in üstlendiği, kadrosunda Onur Tuna, Sinem Ünsal, Seda Bakan, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran, Merve Bulut VE Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncuları da barındıran "Mucize Doktor" 20 Mayıs Perşembe akşamı FOX'ta.

MUCİZE DOKTOR 63. BÖLÜM FRAGMANI


MUCİZE DOKTOR DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Ali ve Muhsin, Doruk'un kafasındaki kurşunu çıkarmaya kararlıdır. Ama operasyonu kalıcı bir hasar vermeden tamamlamak imkânsız görünmektedir. Bu sırada bir salgın tehdidi hastanedeki bütün önlemleri maksimuma çıkarır ve Ali, Nazlı'yla yakınlaşma çabalarına hız verirken Ferman umutsuz bir vakayı üstlenir.

Doruk bütün risklerine rağmen ameliyata alınır. Ama sonunda her şeyi değiştiren Ferman'ın fevri bir kararı olacaktır.