Mucize Doktor son bölüm kesintisiz izle! Mucize Doktor 62. bölüm izle tek parça!

Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Mucize Doktor 62. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünde; Ali, Nazlı'yla yakınlaşma çabalarına hız verirken Ferman umutsuz bir vakayı üstlenir. Doruk bütün risklerine rağmen ameliyata alınır. Ama sonunda her şeyi değiştiren Ferman'ın fevri bir kararı olacaktır.

Fox Tv'nin sevilen ve ilgiyle takip edilen dizisi Mucize Doktor dün akşam 62. yeni bölümüyle ekrana geldi. Onur Tuna, Taner Ölmez ve Sinem Ünsal'ın başrollerini paylaştığı dizide yine heyecan dolu bir bölüm izleyicisiyle buluştu. Dizinin yeni bölümünde; Ali ve Muhsin, Doruk'un kafasındaki kurşunu çıkarmaya kararlıdır. Ama operasyonu kalıcı bir hasar vermeden tamamlamak imkânsız görünmektedir...

MUCİZE DOKTOR 62. BÖLÜM İZLE!


MUCİZE DOKTOR 62. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ali ve Muhsin, Doruk'un kafasındaki kurşunu çıkarmaya kararlıdır. Ama operasyonu kalıcı bir hasar vermeden tamamlamak imkânsız görünmektedir.

Bu sırada bir salgın tehdidi hastanedeki bütün önlemleri maksimuma çıkarır ve Ali, Nazlı'yla yakınlaşma çabalarına hız verirken Ferman umutsuz bir vakayı üstlenir.

Doruk bütün risklerine rağmen ameliyata alınır. Ama sonunda her şeyi değiştiren Ferman'ın fevri bir kararı olacaktır.

MUCİZE DOKTOR DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Dağlık bir köyde hayata gözlerini açan Ali isimli otizmli ve savant sendromlu bir gencin doktor olma hikayesi Muzice Doktor dizisine konu olacaktır. Küçüklüğünde içine kapanık bir çocukluk geçirecek olan Ali, güçlü zekası ile tıp fakültesini birincilik ile bitirecektir. Ardından İstanbul'da bir hastanede asistan olarak çalışmaya başlayacaktır.

Ali otizm ve savant sendromlu olduğundan kimseye bahsetmemiştir. Ali çevresindeki arkadaşlarından bu hastalıklarını gizlemeye çalışacaktır.