Mucize Doktor 58. son bölüm tek parça izle! Mucize Doktor 58. bölüm izle!

Perşembe akşamlarının sevilerek izlenen dizisi Mucize Doktor dün akşam 58. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Ali, Muhsin'e boyun eğmemeye kararlıdır. Ama Nazlı ve Ferman dışında kendine yardımcı olacak pek kimseyi bulamaz. Diğer taraftan eski birliğinden hayatta kalan son arkadaşıyla karşılaşan Doruk dumura uğrar. Mucize Doktor 58. bölüm izleme linkine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz..

Fox Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Mucize Doktor bu akşam 58. yeni bölümüyle ekrana geldi. Onur Tuna, Taner Ölmez ve Sinem Ünsal'ın başrollerini paylaştığı dizide bu hafta yine heyecanlı dakikalar yaşanacak. Dizinin yeni bölümünde; Ali, Muhsin'e boyun eğmemeye kararlıdır. Ama Nazlı ve Ferman dışında kendine yardımcı olacak pek kimseyi bulamaz....

MUCİZE DOKTOR 58. BÖLÜM İZLE


MUCİZE DOKTOR 58. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ali, Muhsin'e boyun eğmemeye kararlıdır. Ama Nazlı ve Ferman dışında kendine yardımcı olacak pek kimseyi bulamaz.

Diğer taraftan eski birliğinden hayatta kalan son arkadaşıyla karşılaşan Doruk dumura uğrar.

Ferman cüretkâr bir ameliyatla geri dönüş planı tasarlar, Ali var gücüyle Muhsin'i yenmeye çalışır ve Doruk süratle geçmişin girdabına çekilirken Muhsin büyük hamlesini yapar.

Sonunda herkes kendi şeytanıyla yüzleşir. Ama kim bu yüzleşmelerden aradığını bulabilecektir?

MUCİZE DOKTOR DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Dağlık bir köyde hayata gözlerini açan Ali isimli otizmli ve savant sendromlu bir gencin doktor olma hikayesi Muzice Doktor dizisine konu olacaktır. Küçüklüğünde içine kapanık bir çocukluk geçirecek olan Ali, güçlü zekası ile tıp fakültesini birincilik ile bitirecektir. Ardından İstanbul'da bir hastanede asistan olarak çalışmaya başlayacaktır. Ali otizm ve savant sendromlu olduğundan kimseye bahsetmemiştir. Ali çevresindeki arkadaşlarından bu hastalıklarını gizlemeye çalışacaktır.

Bir Zamanlar Çukurova 92. bölüm izle tek parça! Bir Zamanlar Çukurova son bölüm full izle

Camdaki Kız 2. bölüm izle tek parça! Camdaki Kız son bölüm kesintisiz izle