Mucize Doktor 57. son bölüm izle! Mucize Doktor 58. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerini Onur Tuna, Taner Ölmez ve Sinem Ünsal'ın paylaştığı Mucize Doktor 8 Nisan Perşembe akşamı 57. bölümüyle sevenleriyle buluştu. Mucize Doktor 58. bölüm fragmanı da dizinin izleyicileri tarafından heyecanla beklenmeye başladı. Dizinin son bölümünde yeni cerrah Muhsin, Ali gibi bir teşhis dehasıdır ve hastane gündemine bomba gibi düşer. Peki, Mucize Doktor 58. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Mucize Doktor 57. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Savant sendromlu bir gencin doktor olma hikayesini anlatan dizi ilk bölümünden bu yana izleyicilerin kalbine dokundu. Mucize Doktor'un 8 Nisan Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde Ferman sol eliyle cerrahlığa dönmeye kararlıdır ama Vuslat onun yerine çoktan birini bulmuştur. Mucize Doktor 57. bölüm izleme linki ve 58. bölüm fragmanı ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

MUCİZE DOKTOR 58. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Mucize doktor yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandıktan hemen sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

MUCİZE DOKTOR 57. BÖLÜM ÖZETİ

Ferman sol eliyle cerrahlığa dönmeye kararlıdır ama Vuslat onun yerine çoktan birini bulmuştur. Yeni cerrah Muhsin, Ali gibi bir teşhis dehasıdır ve hastane gündemine bomba gibi düşer. Kendini tehdit altında hisseden Ali vakayı ondan önce çözmeye karar verir. İki dahi doktor şahit olan herkesi şaşkına çeviren, kıyasıya bir mücadeleye girerler. Sonunda kazanan kim olacaktır? Ali mi? Yoksa Muhsin mi?

MUCİZE DOKTOR 57. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MUCİZE DOKTOR DİZİSİ KONUSU

Dağlık bir köyde hayata gözlerini açan Ali isimli otizmli ve savant sendromlu bir gencin doktor olma hikayesi Muzice Doktor dizisine konu olacaktır. Küçüklüğünde içine kapanık bir çocukluk geçirecek olan Ali, güçlü zekası ile tıp fakültesini birincilik ile bitirecektir. Ardından İstanbul'da bir hastanede asistan olarak çalışmaya başlayacaktır. Ali otizm ve savant sendromlu olduğundan kimseye bahsetmemiştir. Ali çevresindeki arkadaşlarından bu hastalıklarını gizlemeye çalışacaktır.

MUCİZE DOKTOR DİZİSİ OYUNCULARI

TANE ÖLMEZ (ALİ)

ONUR TUNA (FERMAN)

SİNEM ÜNSAL (NAZLI)

REHA ÖZCAN (ADİL)

MURAT AYGEN (TANJU)

HAZAL TÜRESAN (BELİZ)

ÖZGE ÖZDER (KIVILCIM)

BİHTER DİNÇEL (SELVİ)

HAYAL KÖSEOĞLU (AÇELYA)

FIRAT ALTUNMEŞE (DEMİR)

KORHAN ERDURAN (GÜNEŞ)