Mucize Doktor 53. yeni bölüm fragmanı izleme linki! Mucize Doktor 52. son bölümde neler oldu?

Mucize Doktor 52. bölüm fragmanı yayınlandı! Mucize Doktor 52. bölüm fragmanı gelecek bölümde neler olacağını gösterecek. Başrollerini Onur Tuna, Taner Ölmez ve Sinem Ünsal'ın paylaştığı Mucize Doktor dizisi perşembe akşamının en çok izlenen yapımları arasında yer alıyor. Dizinin 4 Mart Perşembe akşamı yayınlanan 52. bölümünde Hastanenin yeni halkla ilişkiler müdürü Ezo, işlerin yolunda olduğunu göstermek için bir maskeli balo organize eder.

Televizyon ekranlarının vazgeçilmez yapımı Mucize Doktor 52. bölümü ile sevenlerinin karşısına çıktı. Perşembe akşamları Fox Tv'de izleyici karşısına çıkan Mucize Doktor'un 4 Mart Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde Ali, Ferman ve Nazlı, baktıkları vakada üst üste gerçekleşen olağanüstü tesadüflerle şaşkına dönerler. Sonunda balo başlar ve Ezo hamlesini yapar. Mucize Doktor yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti ile ilgili detaylar haberimizde...

MUCİZE DOKTOR 53. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Mucize Doktor yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki linke tıklayarak fragmanı seyredebilirsiniz.

YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MUCİZE DOKTOR 52. BÖLÜM ÖZETİ

Hastanenin yeni halkla ilişkiler müdürü Ezo, işlerin yolunda olduğunu göstermek için bir maskeli balo organize eder. Ama hemen hemen herkes Ezo'nun gizli bir gündemi olduğundan emindir. Balo hazırlıkları yine de son sürat devam ederken Ali, Ferman ve Nazlı, baktıkları vakada üst üste gerçekleşen olağanüstü tesadüflerle şaşkına dönerler. Sonunda balo başlar ve Ezo hamlesini yapar. Ali'nin aklındaysa tek bir soru vardır: Bütün bu olanlar koca bir tesadüf mü? Yoksa kader diye bir şey var mı?

MUCİZE DOKTOR 52. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MUCİZE DOKTOR DİZİSİ KONUSU

Dağlık bir köyde hayata gözlerini açan Ali isimli otizmli ve savant sendromlu bir gencin doktor olma hikayesi Muzice Doktor dizisine konu olacaktır. Küçüklüğünde içine kapanık bir çocukluk geçirecek olan Ali, güçlü zekası ile tıp fakültesini birincilik ile bitirecektir. Ardından İstanbul'da bir hastanede asistan olarak çalışmaya başlayacaktır. Ali otizm ve savant sendromlu olduğundan kimseye bahsetmemiştir. Ali çevresindeki arkadaşlarından bu hastalıklarını gizlemeye çalışacaktır.

MUCİZE DOKTOR DİZİSİ OYUNCULARI

TANE ÖLMEZ (ALİ)

ONUR TUNA (FERMAN)

SİNEM ÜNSAL (NAZLI)

REHA ÖZCAN (ADİL)

MURAT AYGEN (TANJU)

HAZAL TÜRESAN (BELİZ)

ÖZGE ÖZDER (KIVILCIM)

BİHTER DİNÇEL (SELVİ)

HAYAL KÖSEOĞLU (AÇELYA)

FIRAT ALTUNMEŞE (DEMİR)

KORHAN ERDURAN (GÜNEŞ)