Moraller altüst oldu! Bir Zamanlar Çukurova'dan tüyleri diken diken edecek karar! 9 veda sonrası ipi çekiliyor

4 sezondur ekranlarda olan Bir Zamanlar Çukurova izleyicisini üzecek bir karar aldı. Son zamanların en çok dikkat çeken dizileri arasına adını yazdıran Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bu sezon bomba gelişmeler arka arkaya yaşandı. 8 önemli isimle yolunu ayıran diziyle ilgili önemli karar alındı. Geçen hafta 134. bölümüyle atv ekranlarında olan dizi son alınan karara göre 140. bölümüyle final yaparak veda edeceği iddia edilmişti. Ancak dizinin 141. bölümde bitmesi kararlaştırıldı.

Moraller altüst oldu! Bir Zamanlar Çukurova'dan tüyleri diken diken edecek karar! 9 veda sonrası ipi çekiliyor. Fenomen dizi Bir Zamanlar Çukurova yine bomba bir gelişmeyle gündeme geldi. Son bir buçuk yıllık süre zarfında Vahide Perçin, Uğur Güneş, Esra Dermancıoğlu, Murat Ünalmış, Hande Soral, Melike İpek Yalova, Kerem Alışık, Selin Genç ve Selin Yeninci gibi önemli isimlerle yolunu ayıran proje seyircilerini üzecek gelişmeyi aktardı. Alınan son bilgilere göre, geçen hafta 134. bölümü yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 141. bölümde ekranlara veda edecek.

FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, bu hafta 134. bölümü yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi bir değişiklik yaşanmadığı takdirde dizi 141. bölümde ekranlardaki macerasını tamamlayacak.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA'DAN AYRILAN İSİMLER

Hande Soral

Vahide Perçin

Uğur Güneş

Esra Dermancıoğlu

Murat Ünalmış

Melike İpek Yalova

Kerem Alışık

Selin Genç

Selin Yeninci

Yayın akışından apar topar çıkarılmıştı! Sadakatsiz'den flaş karar! Haziran sonunu göremeyecek

Feci sonla ayrılıyor! Arka Sokaklar'da ciğerleri parçalayacak veda! Sevincine gölge düşecek!