Misafir dizisi ne zaman başlayacak? Fox Tv Misafir dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Misafir dizisi hakkında araştırmalar yapılıyor. İlk fragmanı yayınlanan dizinin başrollerinde Hazal Kaya yer alıyor. Diziye dair detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, Misafir dizisi ne zaman başlayacak? Misafir dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? gibi soruların yanıtını merak etmeye başladı. İşte detaylar....

Misafir dizisi ne zaman başlayacağı merak edildi. Dizinin oyuncu kadrosunda; Hazal Kaya, Buğra Gülsoy, Ozan Dolunay, Bülent Şakrak, Selen Öztürk, Nezaket Erden, Elçin Altamgüç, Berk Yaygın, Beren Gençalp, Salih Demir Ural, Zeyno Asya Orçin ve Emir Kaan Özkan gibi isimler yer alıyor. Arda Sarıgün'ün yönetmen koltuğunda oturduğu Misafir dizisi ne zaman başlayacak? Misafir dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

MİSAFİR DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Uzun süredir merakla beklenen dizi Misafir'in ilk teaser'ı yayımlandı. Hikayesi ile dikkat çeken dizi 4 Kasım Perşembe akşamı FOX'da olacak.

MİSAFİR DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Travmatik bir çocukluk geçirmiş olan genç bir kadınla, eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu bir adamın umut dolu karşılaşma hikayesi anlatılacak.

MİSAFİR DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Arda Sarıgün'ün yönetmen koltuğunda oturduğu ve senaryosunu Özge Aras'ın uyarladığı Misafir dizisinin kadrosunda Hazal Kaya, Buğra Gülsoy, Ozan Dolunay, Bülent Şakrak, Selen Öztürk, Nezaket Erden, Elçin Altamgüç, Berk Yaygın, Beren Gençalp, Salih Demir Ural, Zeyno Asya Orçin ve Emir Kaan Özkan gibi isimler yer alıyor.