Milyoner Baba filmi oyuncuları arasında kimler var, konusu nedir?

Başrollerini Vladimir Mashkov, Aleksandra Bortich, Dmitriy Astrakhan ve Pavel Chinaryov'un üstlendiği Rus yapımı Milyoner Baba filmi 6 Ağustos Perşembe akşamı Atv ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Rus yönetmen Roman Prygunov oturuyor. Peki, Milyoner Baba filmi oyuncuları kimler, konusu nedir?

6 Ağustos Perşembe akşamı Atv ekranlarında yayınlanan Milyoner Baba filmi ekran başındakilerin dikkatini çekmeyi başardı. Başrollerinde Vladimir Mashkov, Aleksandra Bortich, Dmitriy Astrakhan ve Pavel Chinaryov’un paylaştığı filmde zengin bir baba servetini çocuklarıyla paylaşmamak için ortağının üzerine geçiriyor ve ortağının ölümü üzerine olanlar oluyor. İşte Milyoner Baba filmi konusu ve oyuncuları...

MİLYONER BABA FİLMİ KONUSU NEDİR?

Zengin bir adam olan Matvey Levin, servetini gayri meşru çocuklarıyla paylaşmamak için büyük çaba harcar. Bu yüzden de servetini iş ortağının üzerine geçirir. Ancak ortağının ölümü üzerine Matvey’in hayatı altüst olur. İş ortağının kızı olduğunu iddia eden bir kadın, Matvey'in mal varlığının hepsini alır. Beş parasız ortada kalan Matvey, yurt dışındaki bir bankada saklı olan ve mal varlığının tamamının aslında onun olduğunu gösteren belgeyi almaya karar verir. Matwey, belgeyi alabilmek için çocuğu olduğunu iddia eden kişilere birlikte hareket etmek zorunda kalır.

MİLYONER BABA FİLMİ OYUNCULARI

Vladimir Mashkov Rolü : Matvey Levin

Aleksandra Bortich Rolü : Lyuda

Dmitriy Astrakhan Rolü : Leonid

Pavel Chinaryov Rolü : Oleg

Marco Dinelli Rolü : Lawyer

Grigory Kalinin Rolü : Eduard

Mariya Mironova Rolü : Bank client

Daniil Spivakovskiy Rolü : Medic