Meryem son bölüm 29. bölüm izleme linki yeni 30. bölüm fragmanı Kanal D’de

Kanal D’nin sevilen dizisi Meryem 29. son bölümü ile ekranlara geldi. Meryem son bölüm ardından gözler Meryem 30. yeni bölüm fragmanı için çevrildi. İlgiyle izlenen dizide bu hafta; intikam için geri dönen Oktay, çiftin karşısına bir kez daha çıkar. Savaş'ı öldürmeyi kafasına koyan Oktay'ın silahı patlar ve korkunç bir olay yaşanır! Çarşamba akşamları Kanal D’de yayınlanan ve büyük ilgi gören dizi Meryem son bölüm izleme linki ve 30. yeni bölüm fragmanı haberimizde bulunuyor.

Meryem son bölüm izleyenler Kanal D’de yayınlanan Meryem 30. yeni bölüm fragmanı hakkında araştırma yapıyor. Meryem son bölüm nefes kesen konusuyla ekranlardaki yerini aldı. 21 Şubat tarihli dizinin 29.son bölümünde, intikam için geri dönen Oktay, çiftin karşısına bir kez daha çıkar. Savaş'ı öldürmeyi kafasına koyan Oktay'ın silahı patlar ve korkunç bir olay yaşanır! Peki, Meryem 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak fragman yayınlandığı takdirde haberimizden izleyebilirsiniz.

MERYEM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Meryem ile Savaş'ın nikahına Oktay baskın yapıyor; silahlar patlıyor!

Oktay'ın tutuklanmasından sonra rahat bir nefes alan Meryem ile Savaş, tüm engelleri arkalarında bıraktıklarını düşünürler. İkilinin huzuru birbirlerinde bulmaları ve hayatlarını bir ömür boyu birleştirme gayeleri nikahla taçlanacaktır. Herkesin bir araya geldiği nikah töreninde beklenmeyen bir olay yaşanır.

Zira intikam için geri dönen Oktay, çiftin karşısına bir kez daha çıkar. Savaş'ı öldürmeyi kafasına koyan Oktay'ın silahı patlar ve korkunç bir olay yaşanır!

MEYREM SON BÖLÜM - YENİ BÖLÜM FRAGMANI - KANAL D CANLI İZLEME LİNKİ

Meryem Konusu

Bazı kadınlar vardır sevdiği adam uğruna her şeyi yapabilecek. Meryem tamda bu kadınlardan biri. Vefalı, gözü pek ve fedakar… Meryem , sevdiği adamın kariyeri ve geleceği için yapmadığı bir kazayı üstlenerek hapishaneye girer. Üstelik hiç işlemediği bir cezayı çekerken aynı zamanda tehdit edilir ve ölümle burun buruna gelir. Fakat gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkma gibi kötü bir huyu vardır. Aslında cinayeti Meryem’in işlemediği ve en başından beri sevgisi  uğruna bunları yapan bir masum olduğu ortaya çıkar. Meryem’in fedakarlık yaptığı adamın maskesi düşerken, düşmanı olan kişinin ise gerçek kişiliğini görür. Meryem bir anda kendini tehlikeli bir aşk ikileminin içinde bulur.



Meryem Oyuncuları

Burcu Aktar ( Serenay Aktaş) : Emniyette komiser olan Burcu, işini ciddiyetle yapan biridir. Oldukça dürüst ve inatçıdır. Kendi teşkilatında gördüğü tüm usulsüzlükleri ortaya çıkardığından pek sevilmez. Meryem davası önüne geldiğinde davada bir şeyler olduğunu hisseder ve işin peşine düşer.

Güçlü Tekiner ( Kenan Acar ) : Güçlü fakir ama dürüst bir genç olarak Sargun malikanesinde yaşar. Annesi Gülümser ile Sargunlara hizmet eden Güçlü aynı zamanda Savaş’ın da en yakınıdır. Beraber büyümüş olmalarından dolayı onun kardeşi, dostu, sağ kolu, her şeyi oluverir. Savaş ile beraber Sevinç’in ölümünden sonra davanın ve katilin peşine düşerler.