Mert Yılmaz Yenihayat kimdir, kaç yaşında? Mert Yılmaz Yenihayat nereli, Instagram hesabı nedir?

Mert Yılmaz Yenihayat, adlı yarışmacı O Ses Türkiye'ye damga vuran isimler arasında. Yeni sezonun dikkat çeken isimleri arasında yer alan Mert Yılmaz Yenihayat , O Ses Türkiye 2021 ilk turunda şarkı performansıyla 4 jüri üyesini döndürmeyi başardı. Peki O Ses Türkiye yarışmacısı Mert Yılmaz Yenihayat kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı nedir? İşte O Ses Türkiye yarışmacısı hakkındaki bilgiler...

Mert Yılmaz Yenihayat , TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yeni sezonunda dikkat çeken yarışmacılardan biri oldu. Performansı ile dört jüriyi döndürmeyi başaran Mert Yılmaz Yenihayat 'nın hikayesi merak konusu oldu. Söz konusu internet aramalarında "O Ses Türkiye yarışmacısı Mert Yılmaz Yenihayat kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı nedir?" sorularına yanıt arayanlar için detayları bu haberimizde derledik.

Ekranların en çok izlenen yarışmalarından olan O Ses Türkiye, onuncu sezonu ikinci bölümü 9 Ekim'de yayınlandı. Mert Yılmaz Yenihayat , O Ses Türkiye 2021 ilk turunda kör elemelerde şarkı performansıyla 4 jüri üyesini döndürmeyi başardı.

MERT YILMAZ YENİHAYAT KİMDİR?

22 yaşındaki Mert Yılmaz Yenihayat'ı Beyazıt Öztürk'ün takımında yer alacak.

O Ses Türkiye 2021'e katılan Mert Yılmaz Yenihayat, İstanbul'dan yarışmaya katılıyor. Yarışmacı aslen Arnavut. Müziğe ilgisi babasının sekiz yaşında gitar almasıyla başlamış. Şarkı söylemeyi çok sevdiğini ve iki yaşından beri söylediğini belirtti.

Mert Yılmaz Yenihayat, performansıyla dört jüriyi döndürdü. Jüriler, takımına katmak istediği yarışmacı için büyük mücadeleye girişti. Beyazıt Öztürk, Murat Boz'u bloklarken, Ebru Gündeş ise Oğuzhan Koç'u blokladı.

İstanbul'dan yarışmaya katılan daha önce Devlet Konservatuvarı kazanan ancak okuyamayan Mert Yılmaz Yenihayat, rotasını müziğe çevirdi. Baba mesleği dondurma işiyle uğraşan Mert Yılmaz Yenihayat, O Ses Türkiye'de aklındaki ismin aslında Oğuzhan Koç'un olduğunu dile getirdi. Fakat Oğuzhan boklanınca O Ses Türkiye yarışmacısı Mert Yılmaz Yenihayat, tercihini Beyazıt'tan yana kullandı...

Cem Karaca'nın Çok Yorgunum Beni Bekleme Kaptan şarkısı ile dikkat çeken Mert Yılmaz Yenihayat, söylediği parça ile stüdyodaki izleyicileri mest etmeyi başardı.