Menajerimi Ara neden final yaptı? Menajerimi Ara bitti mi?

Menajerimi Ara dizisinin final tarihi öne alındı. 2 bölüm daha erken final yapacak olan Menajerimi Ara, 47. Bölümle değil de 45. Bölümle ekranlara veda etti. TV100'den Gazeteci Birsen Altuntaş, Ay Yapım'ın bayram nedeniyle böyle bir karar aldığını bildirdi. Peki, Menajerimi Ara neden final yaptı? Menajerimi Ara bitti mi? İşte tüm merak edilenler...

Star Tv'nin sevilen ve ilgiyle takip edilen dizisi Menajerimi Ara dün akşam 45. final bölümüyle ekrana geldi. Başrollerinde Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun rol aldığı Menajerimi Ara ekran macerasını noktaladı. Menajerimi Ara neden final yaptı? Menajerimi Ara bitti mi? gibi soruların yanıtları ise tüm dizi takipçileri tarafından merak ediliyor. İşte tüm detaylar...

MENAJERİMİ ARA BİTTİ Mİ?

Ay Yapım'ın sevilen dizisi Menajerimi Ara bu akşam final bölümüyle ekranlara veda etti. Ünlü yıldızların ve menajerlerin bilinmeyen dünyasına ışık tutmasıyla ses getiren dizinin oyuncuları ve ekibi, çekimleri tamamlamalarının ardından büyük bir kutlamayla vedalaştılar.

Menajerimi Ara 45. final bölümü izle tek parça! Menajerimi Ara final bölümü kesintisiz izle!

MENAJERİMİ ARA SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Kıraç, Çınar ve Peride olmadan da Ego Ajans'ı ayakta tutabildiğine inanan Ceyda, ajansa maddi olarak zarar vermeden üç menajerden kurtulmanın hukuksal yollarını araştırmaya başlar.

Sinan tarafından da yarı yolda bırakılan Dicle, artık tamamen hayali olan yönetmenliğin peşinden gitmeye karar verir. Organizatör Ahmet, Rusya'nın en büyük mücevher markasının lansmanının yapılacağı haberini Kıraç ve Çınar'a verirken bu lansman için Yasemin Allen, Murat Dalkılıç ve Didem Kınalı'nın katılımı istenir.

Kıraç, Çınar ve Peride bu isimlerin peşine düşerken lansman gecesinde beklenmedik olaylar yaşanır. Barış Ceyda'yla çalışmaya başladıktan sonra projeden projeye koşmaya başlarken Dicle'yle aralarındaki gerginlik sürer.