Menajerimi Ara 45. final bölümü izle tek parça! Menajerimi Ara final bölümü kesintisiz izle!

Star TV'de geçtiğimiz seneden bu yana yayınlanmaya devam eden Menajerimi Ara dizisi dün akşam 45. bölümüyle final yaptı. Oyuncu kadrosunda Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Özge Borak ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun buluştuğu Menajerimi Ara son bölümüyle izleyicisine keyifli dakikalar yaşatacak. İşte tüm merak edilenler..

Ay Yapım'ın sevilen dizisi Menajerimi Ara, dün akşam final bölümüyle izleyicisine veda etti. Ünlü yıldızların ve menajerlerin bilinmeyen dünyasına ışık tutmasıyla ses getiren dizinin oyuncuları ve ekibi, çekimleri tamamlamalarının ardından büyük bir kutlamayla vedalaştılar. Uyarlama olan yapım, ünlü sanatçıların ve menajerlerin ışıltı dünyasının görünmeyen taraflarını ve bir menajerlik ajansının çalışanlarının öyküsünü ekrana taşımıştı..

MENAJERİMİ ARA 45. FİNAL BÖLÜMÜ İZLE!


MENAJERİMİ ARA FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Kıraç'ın polisler tarafından apar topar götürülmesi herkese büyük bir şok yaşatır. Yaşanan büyük karmaşanın ardından Kıraç aklanır.

Süper Ego ve Ceyda, son bir savaş için karşı karşıya gelir. Yeni bir uluslararası projeye oyuncularını sokmayı başaran taraf, Ego Ajans'ın sahibi olacaktır.

Verilen büyük emeklerin ve çabaların ardından Ego Ajans'ın kaderini belirleyecek gelişmeler yaşanır. Herkes için yeni bir dönem başlarken Dicle ve Barış, aralarındaki buzları eritirler.

MENAJERİMİ ARA OYUNCULARI KİMLER?

Barış Falay (Kıraç), Fatih Artman (Çınar), Serhat Teoman (Serkan), Ayşenil Şamlıoğlu (Peride), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş (Barış), Semi Sırtıkkızıl (Emrah), Gamze Karaduman (Gülin), Nazlı Senem Ünal (Jülide), Bedir Bedir (Bekir), Pınar Ünsal (Leyla), Aslı Mavitan (Mayda), Yaprak Medine (Beren), Buse Sinem İren (Meral), Duygu Şen (Ece), İdeal Beran Kotan (Aydın)

Menajerimi Ara bitiyor mu? Menajerimi Ara neden final yapıyor?