Menajerimi Ara 42. yeni bölüm fragmanı yayında! Menajerimi Ara 42. bölüm izleyiciyi ekrana kilitleyecek!

Menajerimi Ara 42. yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Etkileyici prodüksiyonu, sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla ekrana kaldığı yerden devam eden Menajerimi Ara 42. yeni bölümde yaşananlar gündeme bomba gibi düştü. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan Menajerimi Ara 42. yeni bölümünde, gerilim dolu sahneleriyle de izleyenleri ekrana kilitleyecek. İşte dizinin yeni bölüm fragmanı ve detayları…

Menajerimi Ara dizisi 42. yeni bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan Menajerimi Ara 42. yeni bölümü fragmanı ile yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Menajerimi Ara dizisi 42. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Menajerimi Ara yeni bölümü ile 20 Haziran saat 20.0'de Star Tv'de.

MENAJERİMİ ARA 42. BÖLÜM FRAGMAN


MENAJERİMİ ARA DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Ego Ajans çalışanları, Dicle'nin kovulduğu haberi ile şok olurken Kıraç, Ceyda'nın bu kararı sonucu deliye döner.

Ceyda'nın bu tavrına tahammül edemeyen Kıraç, Çınar ve Peride ile Ceyda'dan kurtulmak için yeni bir plan yapar.

Bu plan doğrultusunda menajerler Dicle'nin kovulmasının ardından Feris'in oyuncularını bölüşmek isterler ancak hiçbir şey istedikleri gibi gitmez.

Çünkü Ceyda'nın onlara karşı verdiği savaşta pes etmek gibi bir niyeti yoktur. Bununla beraber Çınar ve Jülide'nin eskiden sevgili olduğunu öğrenen Arzu, büyük bir hayal kırıklığı yaşar.

Barış'ın ise Aydın'ın borçlandığı otelci adamla başı hala derttedir. Ego Ajans'tan ayrıldığı duyulan Dicle'nin ise üstüne yeni iş teklifleri yağmaya başlar.