Menajerimi Ara son bölüm kesintisiz izle! Menajerimi Ara 38. bölüm full izle!

Menajerimi Ara 38. bölümü bu akşam Star Tv'de yayınlanacak. Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Ayşenil Şamlıoğlu gibi isimler oyuncu kadrosunda yer alıyor. Menajerimi Ara 38. bölümde bu akşam; Dicle, bir yandan Alper'le görüşmelerini sürdürürken bir yandan da çocuk oyuncusu Melek'in şiddet gördüğü gerçeğiyle baş başa kalır...

Menajerimi Ara 38. bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. Pazar akşamları yayınlanan dizi farklı konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla ekran geliyor. Menajerimi Ara 38. bölümde bu hafta; Dicle, Ceyda'nın ajanstan kaçırdığı Alper'e La Casa De Papel'deki rolden bahsederken onu Ego Ajans'tan vazgeçmemesi konusunda ikna etmek için elinden geleni yapar...

MENAJERİMİ ARA 38. BÖLÜM FULL İZLE

MENAJERİMİ ARA 38. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

La Casa De Papel projesi için düşündükleri oyuncular son anda farklı sebeplerden dolayı gelemeyince üç menajer çok sinirlenir.

Bunun üzerine Dicle, önceden tanıdığı Alper için harekete geçer. Dicle, Ceyda'nın ajanstan kaçırdığı Alper'e La Casa De Papel'deki rolden bahsederken onu Ego Ajans'tan vazgeçmemesi konusunda ikna etmek için elinden geleni yapar.

Dicle, bir yandan Alper'le görüşmelerini sürdürürken bir yandan da çocuk oyuncusu Melek'in şiddet gördüğü gerçeğiyle baş başa kalır. Öte yandan, Ay Yapım'ın yeni projesi 'Ada Masalı'nın yönetmeni, Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'la çalışmak ister.

Ayça'nın menajeri Kıraç ile Alp'in menajeri Çınar, başrol fırsatını kaçırmamak için oyuncularını var olan projelerinden çıkartmanın yollarını ararlar.