Menajerimi Ara 26.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Menajerimi Ara 25.bölümde neler oldu?

Menajerimi Ara dizisi 25. bölüm ile ekrana geldi. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Menajerimi Ara 25. bölümünde Kıraç ve Feris, onları barıştırmak için ellerinden geleni yaparken kendi özel hayatlarında bu kadar şanslı olmayacaklardır. Peki Menajerimi Ara 26.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Menajerimi Ara 25. son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan Menajerimi Ara 26.yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Menajerimi Ara 25. son bölümü ve 26.yeni bölüm fragmanı haberimizde.

MENAJERİMİ ARA 25. BÖLÜM İZLEME LİNKİ

MENAJERİMİ ARA 25. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yaklaşan 'Sevgililer Günü', Barış ve Dicle'nin aşkına yeni heyecanlar katar. Ancak maalesef 'Sevgililer Günü' ajanstaki herkes için mutlu bir gün değildir.

Uyumlu bir çift olan oyuncuları bir reklamda oynamak üzereyken ayrılan Kıraç ve Feris, onları barıştırmak için ellerinden geleni yaparken kendi özel hayatlarında bu kadar şanslı olmayacaklardır.

Feris'in Serkan'ın evli olduğunu öğrenmesiyle büyük bir karar vermesi gerekirken, Kıraç da Mayda'yla kaderlerini belirleyecek son adımı atar.

Çınar ise Jülide'ye yaptığı hatadan sonra Serdar Ortaç'la birlikte depresyona girmiştir. Bütün ekip Peride'nin düzenlediği tekler partisinde biraz olsun moral bulmak üzereyken Dicle ve Barış'ın fotoğraflarının herkes tarafından görülmesi olayları yine içinden çıkılmaz bir hale sokar.

Serdar Ortaç kimdir, kaç yaşında nereli? Menajerimi Ara'nın bu haftaki sürprizi Serdar Ortaç oldu