Menajerimi Ara yeni bölümde neler olacak? Menajerimi Ara 24. yeni bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu!

Menajerimi Ara yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile ekrana kaldığı yerden devam eden Menajerimi Ara 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Menajerimi Ara 24. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar..

Menajerimi Ara 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bomba etkisi yaratan tanıtımları ve oyuncu kadrosuyla adından sıkça söz ettiren Menajerimi Ara 23. son bölümde Feris yaşadıklarının etkisiyle hiç beklenmedik bir gerçekle yüzleşmek zorunda kaldı. Peki Menajerimi Ara 24. yeni bölümde neler olacak?

MENAJERİMİ ARA 24. BÖLÜM FRAGMANI


MENAJERİMİ ARA 23. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Dicle'nin evinde yaşadığı beklenmedik olay herkesi telaşlandırırken Serkan'ın Gülben Ergen için istediği toplantı herkesi bir araya getirir. Gülben Ergen'in çözülmesi gereken karışık programı için EGO Ajans ilk kez takım halinde çalışır. Feris'in oyuncusunun sette yaşadığı gerginlikler işlerin karışmasına sebep olur. Çınar'ın daha önce Gökçe Bahadır için ayarladığı filmlerin sözleşme ihlali EGO Ajans'ın geleceğini tehlikeye atarken, Kıraç Serkan'la ilgili araştırmalarına devam eder. Çınar bir yandan Serdar Ortaç, diğer yandan Gökçe Bahadır meselesi ile ilgilenirken, aldığı sürpriz kararla Serkan'ın karşısına çıkar. Feris yaşadıklarının etkisiyle hiç beklenmedik bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalır. Çınar'ın öğrenecekleri ise herkesi çok şaşırtacaktır.

DİZİ REYTİNGİ TAKİPÇİ SAYISINA MI BAĞLI?

Menajerimi Ara dizisi Türk televizyonlarına hızlı bir giriş yaparken konusu itibari ile ilgi odağı oldu. Ünlülerin ışıltılı hayatlarının nasıl olduğu, spot ışıklarının kapanmasından sonra sahne arkasında yaşanan ego savaşları ekrana yansıtılıyor. Menajerimi Ara'nın bir bölümünde hem dizilere yöneltilen bir eleştiri sektörle ilgili rahatsız edici bir gerçeği ortaya çıkardı.

Menajerimi Ara dizisinde geçtiğimiz haftalarda Melis Birkan'ın diziye konuk olduğu bölümde dizi sektörüne yönelik ağır bir eleştiri yöneltildi. Dizide senaryo gereği, Melis Birkan'ın cast görüşmesine takipçi sayısını artırarak gitmesi sektörle ilgili büyük bir eleştiri olarak yorumlandı. Takipçi sayısına göre oyuncu seçimi sahnesinde atılan taş birçok ünlü isme de gitti.

Ancak bu eleştiri bazı rutin dizi haberleri dışında büyük bir gündem olmadı. Birkan'ın "Artık oyunculuktan ziyade takipçi sayılarına bakıyorlar" sözü nedense manşetlere taşınmadı.

Oyunculuktan ve senaryodan çok takipçi sayısının önemli olması eleştirisi yeterince rağbet görmese de dizi sektörüyle ilgili rahatsız edici bir gerçeği ortaya koyuyor. Herkesin gözünden kaçan bu gerçek sosyal medyanın gözünden kaçmadı. Sosyal medya kullanıcıları tarafından, dizide yer verilen bu sahnenin çok doğru bir tespit olduğu ve milyon takipçisi olan birçok kişinin de oyunculuğunun yerlerde olduğu yorumları yapıldı.

Her ne kadar sosyal medya bu eleştiriyi sahiplense de bu sorunu da sosyal medya ortaya çıkardı. Reytinglerde zirve yarışına bile giremeyen diziler sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına giriyor. Elbette başrollerindeki takipçi sayısı yüksek oyuncular sayesinde...

MENAJERİMİ ARA DİZİ KONUSU

Hayallerinin peşinde Antalya'dan İstanbul'a taşınan Dicle, sinema dünyasında kendine bir yer açmak ve bu devasa, acımasız şehirde tutunmak için canla başla uğraşmaktadır. Aylardır iş aramasına rağmen her gittiği yapım şirketinden geri çevrilir. Ne yazık ki kısa zamanda hayallerini süsleyen bu sektörün köpekbalıklarıyla dolu olduğunu kavrar. Bütün umutlarının tükendiği yerde yardım isteyebileceği tek bir insan kalmıştır; yıllardır görmediği, kendisini daha doğmadan terk eden babası Kıraç Özdal...

Piyasanın en ünlü menajerlik şirketlerinden biri olan Ego Ajans'ın beş ortağından biri olan Kıraç, varlığını herkesten sakladığı kızı Dicle'yi karşısında gördüğünde şoke olur. Babasının yardım ricasını savuşturmaya çalışması Dicle'nin gururunu çok kırar... Ama hiç beklenmedik bir anda karşısına büyük bir fırsat çıkar ve babasına rağmen Feris'in ona yaptığı iş teklifini kabul eder.

Yapım Ekibi

Yapım: Ay Yapım

Yapımcı: Kerem Çatay

Yönetmen: Ali Bilgin

Senaryo Yazarı: Yelda Eroğlu, Yeşim Çıtak

İdari Yapımcı: Ali Demir

2. Yönetmen: Elif Turgay

Görüntü Yönetmeni: Selim Demiratar

Sanat Yönetmeni: Zeynep Aslan

Müzik: Saki Çimen, Uğur Ateş

OYUNCULAR

Kıraç: Barış Falay

Feris: Canan Ergüder

Çınar: Fatih Artman

Serkan: Serhat Teoman

Dicle: Ahsen Eroğlu

Barış: Deniz Can Aktaş

Peride: Ayşe Nil Şamlıoğlu

Beren: Yaprak Medine

Gülin: Gamze Karaduman

Jülide: Nazlı Senem Ünal

Emrah: Semi Sırtıkkızıl

Bekir: Bedir Bedir

Mayda: Aslı Mavitan

Leyla: Pınar Ünsal

Meral: Buse Sinem İren

Ece: Duygu Şen

Sedef: Melisa Seda

Aydın: Beran Kotan