Menajerimi Ara 22.bölüm fragmanında olay sahne! Menajerimi Ara yeni bölümde neler olacak?

Menajerimi Ara dizisinin 22.yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Büyük ilgiyle izlenen Pazar akşamlarının vazgeçilmez dizisi Menajerimi Ara heyecan dolu yeni bölümü ile Star Tv ekranlarında kaldığı yerden devam edecek. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Menajerimi Ara dizisi 22. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar haberimizde...


Menajerimi Ara nefes kesen yeni bölümü ile Star Tv'de seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen Menajerimi Ara 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Türk televizyon izleyicisinin gözdesi olan, her hafta Pazar akşamları reyting rekoru kıran Menajerimi Ara, usta oyuncu kadrosuyla olduğu kadar müthiş performanslar sergileyen genç yetenekleriyle de dikkat çekiyor.

MENAJERİMİ ARA 22. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


MENAJERİMİ ARA 21. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Serkan’ın genç menajerlik sonucunu açıklaması herkesi şaşırtırken EGO Ajans’ta dengelerin değişmesine sebep olur. Kıraç ve Mayda, Beren’i bulmak için bir araya gelirken, Serkan ve Feris de temsil ettikleri oyuncu ve yönetmen ile ilgili çıkan krizi çözmek için karşı karşıya gelirler. Çınar’ın oyuncusu film projesi için tanıdığı genç ve hevesli bir oyuncu adayını önerir. Genç oyuncu adayının beklenilenden daha farklı biri çıkması ise işleri karıştırırken Çınar ve Dicle bu sorunu çözmek için birlikte hareket eder. Kıraç ise Serkan’la ilgili araştırmalar yapmaya başlar. Barış’ın sette yaşadığı beklenmedik bir olay herkesi telaşlandırır. Serkan’ın Feris’e yaptığı sürpriz teklif kafaları karıştırırken Dicle ve Barış nihayet baş başa kalırlar.

Ancak gizemli birinin Barış ve Dicle ilgili atacağı adım ilişkilerini tehlikeye sokacaktır.