Mehmed Bir Cihan Fatihi 6. yeni bölüm ne zaman?

Oyuncu kadrosu ve konusuyla ekranlarda ses getiren Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi yeni bölüm hakkında dizinin sevenleri araştırma yapıyor.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi bitti mi neden yok? Sultan Mehmed Han ve dönemindeki olayları konu alan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin yayın bilgisini öğrenmek isteyenler 24 Nisan Kanal D yayın akışı hakkında araştırma yapıyor. Kanal D yayın akışında dizinin her zamanki saatinde başlaması bekleniyor. Ancak bu bölüm dizinin yeni bölümü olmayacak. Saat 20:00’de başlayacak Mehmed Bir Cihan Fatihi kolaj bölümle ekranlara gelecek. İlk yayınlanan bölümlerden oluşturulacak kolaj bölüm nedeniyle dizinin yeni bölümü yayınlanmayacak.

23:15’te ise bir başka yerli dizi Çocuklar Duymasın tekrar bölümüyle izleyicisiyle buluşacak. Kadim şehir yüzyıllar boyunca defalarca kuşatılmış; ama ne toplar güçlü surlarında tek bir gedik açabilmiş ne de Haliç’in devasa zinciri düşman gemilerine geçit vermiştir. Üstelik Mehmed şehri almak istiyorsa yalnız Bizans İmparatorluğu'na ve arkasındaki Hristiyan âlemine karşı değil, devlet içindeki en büyük muhalifi kudretli veziriazam Çandarlı Halil Paşa’ya karşı da mücadele etmek zorundadır.

24 NİSAN KANAL D YAYIN AKIŞI

Saat 20:00’de başlayacak Mehmed Bir Cihan Fatihi kolaj bölümle ekranlara gelecek. İlk yayınlanan bölümlerden oluşturulacak kolaj bölüm nedeniyle dizinin yeni bölümü yayınlanmayacak. 23:15’te ise bir başka yerli dizi Çocuklar Duymasın tekrar bölümüyle izleyicisiyle buluşacak.

FATİH SULTAN MEHMED'İN HAYATI İÇİN TIKLAYIN