Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar ipucu verdi! Gülben-Esat aşkı yeniden mi canlanıyor?

Geçek hayat hikayelerinden uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisi başarılı oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Masumlar Apartmanı'nda Gülben karakterini canlandıran Merve Dizdar, dizinin Esat'ı Uğur Uzunel ile fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Dizdar fotoğraf karesine, “Bu akşam çok güzel sahnelerimiz var” notunu düştü. Gülben'in imkansız gibi görünen aşkı Esat (Uğur Uzunel) ile paylaştığı bu fotoğraf sonrasında ikilinin dizide yeniden aşk yaşamaya başlayacakları konuşuldu.

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, Psikolog Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisi ilginç hikayesi ile çok seviliyor. Özellikle Safiye karakterini canlandıran Ezgi Mola'nın benzersiz oyunculuğu dizinin yayınlandığı her akşam daha çok tescilleniyor. Dizide Safiye'nin kardeşi Gülben'i canlandıran Merve Dizdar ise ablası gibi ofsesif ama ablasından farklı sorunları var.

Kötü bir çocukluk geçiren Gülben'in sık sık altına kaçırması annesinin dengesiz tutumlarından kalma bir hatıra. Gülben'in büyümesine rağmen geçmeyen bu alışkanlığı aşk hayatına da yansımış. Gülben, dizinin ana karakterlerinden bir olan Han (Birkan Sokullu) tek arkadaşım dediği Esat'a çocukluğundan beri aşık. Ama hastalığı nedeniyle Esat'ın kendisini sevmeyeceğini düşünüyor.

Dizi bu seyirde ilerlerken Gülben karakterini canlandıran Merve Dizdar sosyalş medya hesabından bir paylaşım yaptı. Dizdar paylaşıma, "Bu akşam çok güzel sahnelerimiz var" notunu düştü. Dizinin Esat'ı Uğur Uzunel ile paylaşım yapan Merve Dizdar kafaları karıştırdı. Acaba bugün yayınlanacak bölümde Gülben-Esat aşkı yeniden mi canlanacak. Masumlar Apartmanı'nın bugün yayınlanacak 21. Bölümünde bu sorunun cevabını alacağız.

MASUMLAR APARTMANI 21. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLA